Böjd Penis

Användbara Tips För att Välja Och Spela tv-Spel

Har du någonsin spelat ett tv-spel? Om svaret är nej, oroa dig inte, du är inte ensam. Även om det kan vara en trend världen över, det finns många människor som aldrig rört ett spel i deras liv. Följande artikel innehåller några råd om tv-spel för att hjälpa dig att komma igång.

Titta på experterna. Youtube och andra video sidor är fyllda med människor som visar upp sina färdigheter i varje spel man kan tänka sig, så dra nytta av denna resurs. Fast på ett särskilt utmanande nivå? Se exakt vad det tar för att komma förbi det från någon som har gjort det innan. Du kan se mycket teknik eller objekt som du behöver för att äntligen behärska ditt spel.

Lika spännande som ett tv-spel kan se att du, läsa recensioner innan de köper det. Spelbolagen gör sitt bästa för att göra deras spel ser lockande när den i själva verket är det tråkigt att det rent ut sagt hemskt. Använd Internet för att söka efter recensioner eller be dina vänner som har spelat spelet.

Komma i form med tv-spel. Många tv-spel är nu interaktiva och använda din kropp i rörelse. Om du är att få uttråkad med din träning rutin eller inte har ännu, investera i ett tv-spel och komma i form. Du kommer att hitta dig själv att ha en bra tid och komma i form på en gång.

Lära sig innehållet och säkerhet inställningar av dina spelkonsoler. Du kan hitta inställningar som gör att du kan blockera vissa typer av innehåll från dina barn. Det är möjligt att ändra användarnivå för varje person i ditt hus.

Begränsade öppettider för spel föreslås. Spel är beroendeframkallande för många människor, och du måste vara noga med att inte låta det förbrukar du. Hålla ditt spelande till endast tre eller färre timmar per dag. Spela för längre tid än det borde vara kantats med täta pauser.

Prova att hyra din video spel. Dessa dagar, finns det tjänster som gör att du hyr ett tv-spel innan du köper det. Jämför tjänster för att hitta det som känns bäst för din plånbok, eller prova dem alla för att få tillgång till ett större utbud av tv-spel.

Övervaka ditt barns spelande. Många spel är nu spelas online där ditt barn kan interagera med någon som är på att spela spelet online. Fråga ditt barn om hans spel att spela och vem han talar med. Du kan också titta på ditt barns spelande system och ställa in föräldrakontroll som gör att du får kontroll över vad dina barn gör under sitt spel.

Handeln i din gamla spel på ett tv-spel butik. Du kanske inte vet detta, men du kan byta din gamla spel till tv-spel butik, och du kan få pengar eller kredit mot nya spel. Kolla med ett par olika butiker så att du kan få det bästa erbjudandet på ditt spel, dock.

Om du är osäker på om ett spel är ålder som är lämplig för ditt barn eller familj, kolla in ESRB betyg. Detta är vanligtvis en rektangel logotyp på ena hörnet av främre förpackning. Något betygsatt E för Alla, eller EG för den Tidiga Barndomen är bra innehåll som är säker för alla åldrar. Olika betyg finns för att i tonåren och som vuxen nivå innehåll.

Hjälp ditt barn att vara säkra när de är spel online. Begränsa deras interaktioner om de spelar online. Rovdjur har varit kända för att använda spel online-för att ansluta till barn över Internet. Alltid skydda dina barn och följa deras online-verksamhet och de personer som de interagerar med nätet.

Om du spelar ett spel online, och du kör över en annan spelare som verkar vara försvårande andra spelare (eller du) avsiktligt, ta det inte personligt. Detta kallas “Griefing”, och det är gaming motsvarande Internet trolling. Griefers är bara ute för negativ uppmärksamhet, och du ger dem vad de letar efter, om du interagerar med dem. Inte bli känslomässigt investerade i vad som händer och helt enkelt försöka ignorera det.

Förhandsgranska alla tv-spel som du kan köpa för dina barn att se till att de är åldersanpassade. Det är också viktigt att prata med föräldrarna till dina barns vänner för att ta reda på vilken typ av tv-spel är tillåtet på sina vänner hem. Om du inte kan förhandsgranska spel, hitta en recension på nätet för att hjälpa dig att leda ditt beslut.

Försök att minska mängden av fuskkoder som du lägger i ett spel som handlar om skicklighet. Att använda alltför många koder kommer att göra spelet alldeles för lätt. Använder tricks och fusk koder på spel som du ska spela på sport så kan du ha mycket roligare istället för att det är jobbigt.

Se till att du spenderar lite tid att motionera varje dag. Tv-spel kan vara mycket ohälsosamt för kroppen och kan orsaka viktökning. Därför, om du är en seriell video game spelare, måste du se till att du gör någon form av motion minst en gång per dag.

Det är aldrig för sent att börja spela tv-spel. Oavsett din nivå av erfarenhet eller ålder, kan du alltid plocka upp ett spel och börja spela det. Om du aldrig har provat tv-spel innan, så nu är det perfekt tid att använda de råd som ges och börja spela.