Bra Kuk

Råd för Alla Campare Bör Vara Medveten Om

En av de mest populära fritidsaktiviteter i världen är camping. Det finns inget som rubrik ut till den stora utomhus för att verkligen känna ansluten till naturen. Om du funderar på att gå camping, använd följande råd för att göra din nästa camping resa roligare och roligare.

När du packar för din camping resa, se till att packa antingen ett par flip-flops eller skor vatten. Dessa kommer väl till hands i och runt campingen. Till exempel, om du bor i en camping som har badrum och du planerar att ta en dusch, du måste ha skor i duschen för att skydda dina fötter från fot svamp.

Ett stort misstag som campare gör är att de kommer att gå vilse ibland. Låt inte detta hända dig. Om du inte är bekant med det område du är på camping, eller om du är i en vildmark område, inte avviker alltför långt från din campingplats. En bärbar GPS är en utmärkt investering om du planerar någon form av vildmark camping äventyr.

När du planerar för din camping resa, glöm inte att packa solkräm. Bara för att du inte är på stranden betyder inte att du inte behöver skydd från solens brännande strålar. En sport solskydd kan vara ett smart val om du kommer att göra ansträngande fysiska aktiviteter under din resa.

Du kan göra god mat även när du är camping. Du behöver inte nödvändigtvis äta bara franks och bönor eller hamburgare. Packa en låda med örter och kryddor, olivolja, brunt socker eller vad du vill. Du kan fixa måltider som har smak även när du är “grov” det.

När du tar med din hund på en camping resa, göra vissa att han har tillräckliga kryssa skydd. Buggar trivs i skogar, och många loppor behandlingar inte att utsträcka skyddet till att omfatta fästingar, så fråga din veterinär innan avresa om din hund har allt han behöver och vad du bör göra för korrekt kryssa för förebyggande och avlägsnande.

När du går camping, se till att ha några aktiviteter i åtanke annat än bara… “camping”. Den camping erfarenhet är berikad med vandring, simning, utforska och saker som det. Var noga med att engagera sig i några av dessa andra aktiviteter så att du har den största camping erfarenhet du någonsin har haft.

Se till att du har en lämplig källa vatten. Även om du ta med dig vatten, planera för att man behöver mer vatten och vet att där kommer du att kunna få mer. Det är en bra idé att veta var ditt vatten källa kommer att vara innan du campa på alla, men säkert rätt när du anländer.

När camping, de flesta människor njuta av avkopplande runt en lägereld. För att hindra elden från att bli utom kontroll, du bör ta med några säkerhetsrutiner. Först av allt, bygga din eld bort från buskar och träd så att gnistor från din eld kommer inte att starta en skogsbrand. Du kommer också vill använda en cirkel av stenar för att innehålla din lägereld. Inte någonsin lämna din eld obevakad. Innan du lämnar din campingplats, se till att din lägereld har varit helt släckt och att det inte finns några återstående heta glöden.

Är du ny camping och nu har ett helt nytt tält i din ägo? Innan du går på tur, satt upp tältet hemma. Detta kommer att säkerställa att du vet vilka verktyg du kan behöva. Detta gör också att du kan få det gjort snabbt när du visar upp när du är camping, innan natten faller.

Om campingen med barn, placera varje uppsättning av sina kläder i en blixtlåsförsedd plastpåse eller en knuten plast matkassen. Genom att sortera och packa sina kläder på detta sätt, varje morgon att ditt barn kan ta ett paket och har en hel outfit av kläder för dagen. När det är dags att gå till sängen på natten, varje barn kan stoppa den smutsiga kläder tillbaka i plastpåsen och placera den tillbaka till sin resväska och inte jord oanvända kläder.

Några av de bästa mat val för att få camping med dig är saker som kommer i burkar. Medan detta kan vara den godaste, och det är bra av två skäl. Det är mycket bekvämt och lätt att förbereda, men ännu viktigare; djurliv kommer att vara oförmögen att känna lukten av mat inne i burkar.

När du är klar camping och redo att åka hem, du ska plocka upp efter dig. Hålla naturen ren och bevaras kan tillåta att framtida husbilar att njuta av det också. Innan du lämnar, städa upp alla mässar, du har gjort på din webbplats och gör ditt bästa för att lämna naturen som du ursprungligen fann det.

Ett tips som är mycket användbar för alla som planerar att gå camping är att öva på att hitta samt rening av vatten innan din camping resa. Du vill inte att starta den här processen när du redan är törstig eftersom det kan leda till en mycket farlig situation.

Se upp för irriterande ämnen som poison ivy. Det har oftast att känna igen trippel-blad kluster. Men, gift sumak och poison oak tenderar att ha mer löv och måste också undvikas. Att hålla huden helt täckt när nära dessa irriterande kemikalier kan hjälpa till att förhindra utslag. Du bör också utföra vissa calamine lotion och allergi medicin eller antihistaminer som en försiktighetsåtgärd.

När du vet mer om campingen, kan du verkligen koppla av och ha roligt när du beger dig ut i naturen. Som med någon aktivitet, ju mer du vet, desto mer framgångsrik din camping resor kommer att vara. Kom bara ihåg de användbara tips som du har läst här så att du kan njuta av alla dina camping resor.