För Stor Snopp

De Bästa Hemligheter Om College Är Din Att Upptäcka

Det sägs ofta att ett fyraårigt college grad som är värt en miljon dollar. Livstid skillnaden i inkomst mellan akademiker och de med endast gymnasieutbildning bevisar det. Med tanke på hur mycket som är på linje med dina college utbildning, är det bara meningsfullt att göra ditt bästa, och råd i denna artikel kan hjälpa dig att göra just det.

När du väljer en major, inte bara tänka på pengar. Du vill inte ha en karriär inom något som du tycker är tråkigt eller ointressant. Ett bra val är en stor som kommer att hålla dig intresserad femtio timmar eller mer per vecka för resten av ditt liv. Utforska dina intressen.

När du registrerar dig för ett checkkonto, se till att du inte lämnar utan att få fri kontrollerar att de flesta anläggningar erbjuder. Behöver inte betala för extratjänster. Du kan bli förvånad över hur många kontroller du kommer att använda under dina fyra år i college. Det är enkelt nog att få mer om du behöver, men du vill inte slösa bort pengar om det alls är möjligt.

Utveckla bra studievanor medan det i high school. College professorer normalt förväntar sig att eleverna i deras klasser veta det rätta sättet att studera inför tentor, skriva uppsatser och hur man söker information. Genom att lära sig detta även i gymnasiet kan du se framgång i college. Om du inte har bra studievanor, be om hjälp.

Inte engagera sig med människor som vill festa hela tiden. Att ha kul under college är viktigt, men det finns en tid och en plats. Om du tillåter dig själv att falla i dessa dåliga vanor, dina kvaliteter kommer säkert att drabbas. Bara ha kul när du har gjort allt du behöver göra..

Försök att göra allt med måtta när du börjar på högskolan för första gången. Detta innebär att du bör inte part för mycket eller arbetar för hårt under din upplevelse. Har en hel del kul, men se till att du förstår, att du ska till college för att lära sig och expandera dina möjligheter till sysselsättning.

Ta reda på om din högskola eller universitet har ett tutoring center. De flesta högskolor erbjuder dessa program, som ofta drivs av peer-tutors. Att söka hjälp från en studiekamrat kan vara en stor hjälp i klasser där du kämpar. Kom till dina sessioner beväpnade med specifika frågor för att aktivera din handledare för att göra det mesta av din tid.

Inte bara lyssna på dina klasser, ta anteckningar. När du tar anteckningar, din hjärna bearbetar information mycket bättre. Som kommer att hjälpa dig att komma ihåg informationen vid studiens gång. Även om du kanske tror att du har det materiellt bra i handen, det är ändå bra att ta kopiösa anteckningar.

Ofta biblioteket på ditt universitet. Bibliotek har alla de resurser som krävs för att utveckla utbildningen och förbättra dina chanser för att lyckas. Bekanta dig med bibliotekarie. Denna person kan hjälpa dig att upptäcka det bästa läromedel för att lyckas i dina klasser. Biblioteken har normalt en anslagstavla där studenter kan köpa och sälja sin kurslitteratur.

Om du känner att ditt schema kan hantera det, ta en extra klass under varje termin. Många studenter kan enkelt hantera den genomsnittliga klass belastning, vilket innebär att lägga i en klass kommer att vara en mindre belastning på bästa sätt. Detta kan tillåta dig att förkorta din tid på college nog att uppgradera lite tidigare.

När det kommer till slutprov, planera studera schemat veckor i förväg så att du inte överväldigad på att viss vecka. Studera i förväg kommer att hjälpa dig att suga upp materialet bättre, så att du inte försöker klämma månader av information på ett par nätter i rad.

Som jag tidigare nämnde, en college utbildning kan kosta tusentals, men kan innebära att upp till en miljon dollar under din livstid. Ge dig själv de bästa oddsen för att dra detta genom att tillämpa alla de underbara idéer som presenteras till dig inom detta bra artikel. Lycka till i college!