Förläng Din Penis

Komma Bort Från Hemmet Och Resa Idag!

Det spelar ingen roll om det är första gången man reser ut i tid eller om du har plågats upp tusentals frequent flyer miles; utsikterna för att ta en tur ut på stan kan vara en mycket spännande och stressig tid. För en inblick i att göra en resa att minnas, kolla in råden i dessa resor tips.

Om du är en kvinna som ska resa utomlands, bör du alltid se till att din plånbok är korrekt stängt eller zippad. Om det är möjligt, använd en väska som inte är lätt att öppnas, eller en som har ett komplicerat lås. I främmande länder, många pick-pocketers målet intet ont anande turister som inte är försiktig med sina väskor. Saker kan vara plockade från din väska i några sekunder. Säkra din väska för att skydda dina personliga objekt säker.

Om du ska på en resa där du förväntar dig att göra massor av promenader, bryta sig in i ert nya skor i förväg. Detta kommer att förhindra blemmor och hjälper till att hålla dina fötter från att bli ömma. Bra skor kan vara skillnaden mellan roligaste rundvandring i ditt liv, och en tortyr session.

Att vara flexibel när du planerar din resa. Om det inte finns någon anledning att du ska resa på en specifik dag, flexibilitet kommer att spara pengar. Gör en bokning webbplats för att söka efter flyg nära önskat resedatum kunna spara så mycket som en hundra dollar per flygning, särskilt om det skiftar dig mindre av en helg flyg.

Se bortom den turistiska souvenirbutiker. Att hitta en souvenir som kommer att påminna dig om dina resor och kommer faktiskt från den plats du besökt, en butik med lokalbefolkningen. I mataffärer, marknader och andra butiker som är utanför misshandlad (turist) spår, kommer du att hitta saker som lokalbefolkningen faktiskt använda istället för massproducerade smycken.

Här är ett tips för resenärer! För godare kaffe när du bor på ett hotell, använder is i stället för kranvatten. Många rum är utrustade med en liten eller tekokare, men med kranvatten nästan alltid resulterar i dålig kaffe. Is från hotel is maskiner är gjorda för att använda filtrerat vatten. Så, fyll i din kaffebryggare med is på natten (så det kan smälta), kan du njuta av kaffe från skarpa, filtrerat vatten på morgonen!

För att avgöra om du ska köpa reseförsäkring bör du ta en titt på vad som kan vara försäkrad. Många husägare politik kan redan ha ryttare som skulle täcka stöld av egendom även när du reser så att köpa ytterligare skulle vara ett slöseri med pengar för att täckning.

Om du har frågor om hotellet, den bästa tiden att ringa är runt midnatt. De personer som arbetar-och utflyktsdisk mest troligt inte är upptagen och kommer att kunna ge er sin fulla uppmärksamhet. Om du ringer under dagen, mest troligt att de har folk ute i personen och andra ringer på telefonen för att distrahera dem.

När du reser utomlands, se till att du vet och följ alla lokala lagar. Ambassader och konsulat kan bara hjälpa dig så mycket. Om du begår ett brott på främmande mark, enligt utländsk lagstiftning, din regering kommer inte att åsidosätta dessa lagar och du måste skicka in till bestraffning av det landets lagar.

Om du bor på ett hotell som erbjuder en mini-bar på rummet, överväga att be personalen att hålla nyckeln i stället. Detta kommer att hjälpa dig att undvika sena frestelser, som med tanke på priserna i minibaren kan bli mycket dyrt. Om du känner behovet för en drink, men inte vill gå långt, gå till hotellets restaurang istället.

När vi åker på en kryssning, bära din rummet nyckel kring din hals, en snodd eller ett liknande objekt. Att förlora din rumsnyckel på ett kryssningsfartyg kan kosta dig mycket, inte bara i pengar, men i förlorad tid. Att hålla din nyckel med dig vart du än går kan försäkra att du, och dina ägodelar, kommer att vara säkra.

Att hålla din plånbok i din ficka, och linda ett gummiband runt den. Båda dessa taktik kan du känna dig om någon försöker stjäla din plånbok. Att hålla den i din ficka är en stor avskräckning hur som helst, eftersom det är svårare för dig att bli distraherad.

Att resa med buss med barn kan vara en ansträngande upplevelse, men du kan göra det lättare genom att vara förberedd för tristess, mellanmål attacker och andra tänkbara omständigheter. Att föra tillsammans några spel resor och målarböcker och kritor är bra sätt att hålla både yngre och äldre barn sysselsatta. Om du reser över en natt, snarare än under dagen, ett litet barn är sannolikt att sova sig igenom större delen av resan. Pack ett mellanmål väska med mat och dryck för varje barn. Ge ditt barn möjlighet att sträcka på benen genom att få av och på bussen under korta stopp.

Använda kreativa sätt att slå flyg bagage. Att köpa ett stort bagage jacka och en stuga max väska kommer att hjälpa dig att få den maximala mängden av bagage på planet utan att behöva betala några extra in-och kostnader. Om du inte vill investera i produkter som sedan överväga att bära några av de kläder som du vill ta med dig istället för att sätta dem i resväskan.

Vinter resa kan bidra till influensa och förkylning under den tiden på året, att lägga till en fruktansvärd element till din semester eller vintern, utan stress. Besök din läkare, innan du reser, och få influensa skott. Tvätta händerna eller använda saneringsmedel hela tiden som de flesta bakterier som sprids genom kontakt.

Även den mest rutinerade resenären ibland behöver en liten påminnelse om hur man gör det mesta av sin tid utomlands. Oavsett om du behöver lite ny inblick i packning, planering, eller göra minnen under din resa, hålla dessa tips i åtanke är säker på att hjälpa dig från början till slut.