Förlänga Kuken

Att lära Gitarr: Den Bästa Artikel I Ämnet Finns Här

Om du vill lära dig gitarr, då du tar på sig uppgiften att lära sig att spela ett av de mest populära musikinstrument. Oavsett om du planerar att skriva egen musik, starta ett band, eller bara att kunna spela i din egen fritid, det är en anmärkningsvärd bedrift. Tänk dig följande råd om att veta vad du ska göra när du väljer att lära sig spela gitarr.

Få massor av praxis. Det kan tyckas självklart, men att träna är det bästa du kan göra för att lära sig att spela gitarr. Många människor försummar att träna eller få avskräckta när du tränar växer tråkiga eller misslyckas med att visa omedelbara resultat. Hålla på det! Det kan ta tid, men praxis kommer att göra perfekt.

Det är inte lätt att lära sig att spela gitarr. Det är därför mycket viktigt att hålla sig motiverad. Ett sätt att hålla sig motiverad är att genom att sätta kortsiktiga mål som inte kommer att ta så lång tid att uppnå. Hitta en gitarr kompis med som att träna är också en bra motiverande verktyg. Att hålla sig motiverad är nyckeln till att inte ge upp.

Se till att du ordentligt lära sig alla grundläggande när du börjar spela gitarr. Även om du kan spela en bit på rätt sätt, dina kunskaper är ganska begränsade om det är det enda stycke som du kan spela. Försök att hitta en bok eller en instruktör för att lära dig gitarr grunderna. Lära sig saker som hur att plocka, knäpper, och hålla i en gitarr på rätt sätt kan hjälpa dig att bli en bättre spelare.

Ta din tid att lära sig grundläggande gitarr spelande kunskaper och bygga vidare på dem långsamt. Öva även de enklaste färdigheter tills de är fulländat. Lära sig att läsa noter, att kunna identifiera och spela varje ackord och veta hur du ska stämma din gitarr. Först, försök att koncentrera sig på att lära sig noter och skalor.

Du måste lära dig gitarrackord och musik anteckningar. Musik teori är användbar för att förstå hur ackord och skalor arbete. Det är nyttigt att lära sig noter för varje sträng och band. Denna kunskap kan hjälpa dig när du spelar riff och melodier.

När du lär dig att spela gitarr, istället för att lära alla ackord på en gång, försök att lära sig den primära ackord i varje särskilt viktiga. Till exempel, börja med tonarten C-Dur, och med hjälp av ett ackord diagram, lära sig alla ackord i nyckeln. Detta kommer att hjälpa dig att lära dig låtar snabbare, så du kommer kunna spela de ackord som behövs för en viss låt, baserat på den nyckel som det är skrivet i.

Försök att inte vara blyg om att spela för andra. Du spelar för dig själv kan bli tråkigt. Även om ditt gitarrspel är en hobby, försök att skaffa dig en publik. Spela för vänner och familj. Att låta andra se hur långt du har kommit kan uppmuntra och motivera dig att förbättra ännu mer.

Samtidigt är säkert frestande att prova att hoppa in och spela några av dina favorit låtar på gitarr, bör du först hålla med enkla låtar som kan bemästras med bara lite övning. Att göra detta kommer att hjälpa dig att fortsätta bygga upp kompetens utan att orsaka frustration och besvikelse längs vägen.

Lär dig alla dina ackord innan du börjar spela låtar. Försök inte att spela din favorit Jimi Hendrix finjustera din första vecka. Börja med riktigt enkla låtar och arbeta din väg upp. Öva varje dag. Att ta en vecka ledigt, när du först lära sig att spela, kommer att se till att du glömma allt du lärt dig.

Öva varje dag. Om du kan, försök att träna din gitarr att spela om en timme varje dag. När du tränar, du kommer att få användas till annat finger positioner, och du kommer att kunna komma ihåg ackord mycket lättare. Ge dig själv en chans att spela varje dag kommer att göra dig till en bättre gitarrist.

Leta efter instruktionsfilmer på nätet. Med internet, att lära sig en ny färdighet har blivit exponentiellt lättare. En på en instruktion, medan idealisk, är ganska dyra. Om du inte har råd klasser, titta på webbplatser som YouTube istället. Hitta populära guitar handledare och titta på sina videor. Det finns en hel del bra undervisning ute.

Gör inte misstaget att anta att du inte kan lära sig att spela gitarr eftersom lektionerna är för dyrt. Många gitarrister har lärt sig att leka på egen hand, utan hjälp från en instruktör. Det finns ett antal bra böcker för själv-elever, och internet är fullt av information och videoklipp som gör det lätt att lära sig att spela.

Lär dig hur man tar hand ordentligt för ditt instrument. Praktiken är viktig, men så är gitarren du öva på! Lär dig när och hur du ändrar dina strängar. Lär dig att stämma din gitarr och hur man rengör den. Det är viktigt att du håller den i bra form om du vill att det låter bäst.

Efter att ha läst dessa tips om att lära sig att spela gitarr, har du förmodligen klåda att spela något rätt? Tja, det är tid, och med rätt hjälp och engagemang, du kommer att spela alla typer av saker på nolltid. Så kom igång idag, och ta reda på hur givande av en hobby gitarr kan vara.