Fungerar Xtrasize

Bra hårvård Tips Du Kan Använda Nu

Alla önskar lyxiga hår, men bara ett fåtal verkar kunna få det. Följande artikel kommer att erbjuda dig bra tips och tricks om hur du får ditt hår i utmärkt form, och hålla det på det sättet. Ingen vill ha hår som är tråkig och livlös, så här är några ändringar som du kan göra för att få håret som du önskar.

Använda maizena för fett hår. Om du är en av dessa personer med fett hår, majsstärkelse som verkligen kan hjälpa. Majs stärkelse hjälper till att absorbera olja som kan finnas i ditt hår. Ta en liten mängd och massera i oljiga fläckar och ditt hår kommer att se fint och fräsch.

Du bör försöka att bära en mössa när bada i pooler när det är möjligt, i syfte att skydda håret från klor som tillsätts. Om du inte bär en mössa när simning, bör du se till att tvätta dina hår och sedan skick det, direkt efter att du är klar.

Kontrollera etiketterna på din hårvårdsprodukter. Se till att de produkter som är rätt för din hårtyp. Nästan alla hårvård produkter är märkta speciellt för torr, medelhög eller fett hår. Använder fel produkt kan torka ut håret eller lämnar det ser fet. Etiketterna är där av en anledning.

Om du har lockigt hår, lägga ner borste och kam! Lockigt hår bara bör borstas eller kammas när den är blöt. För bästa resultat, applicera balsam till ditt blöta hår innan du kamma igenom det. Var noga med att bara använda en bred tandad kam så att inte orsaka någon skada. Detta kommer att hålla dina lockar ser sitt bästa.

Hår ska inte tvättas dagligen. Om du inte har haft en dag där ditt hår har blivit mycket smutsigt, ska du inte tvätta det. Ett schema för att tvätta varje 2-3 dagar kommer att hindra håret från att torka ut. Du kommer att spendera mindre tid på att försöka föryngra ditt hår, och mer tid att fokusera på att njuta av det.

Använd inte en hårtork för ofta. Varm luft från hårtorka kan skada ditt hår, det är därför det är bättre att låta det naturligt torrt när det är möjligt. Om du måste använda din hårfön, kör den på en sval inställning och se till att flytta runt en hel del. Du kan minimera din användning av fön med handduk för att torka håret först.

Fokus på hår färg produkter som innehåller balsam och orsakar mycket skada. Även om du kan hitta billiga lösningar för att färga håret, avsaknaden av balsam kan lämna ditt hår ansträngda och livlös. Återhämtning insatser som du kommer att sätta i ditt hår efter färgning kommer att minska när balsam ingår.

Använd leave in balsam i håret på en regelbunden basis. Detta är särskilt användbart för dem som har torrt och sprött hår. Att använda en leave in conditioner är likvärdiga med hjälp av en daglig fuktkräm i ansiktet. Det kommer att hjälpa till att hålla ditt hår friskt och fyllas på och förhindra skador.

Räkna ut vilken typ av hår du har. Antalet gånger som du tvättar ditt hår varje vecka beror på vilken typ av hår du har. Om ditt hår är fet, du kan behöva för att schamponera och balsamera det varje dag. Å andra sidan, om ditt hår är torrt, det rekommenderas att du tvättar det varannan dag.

Undvika överanvändning styling produkter. Att använda alltför många lotions, krämer, balsam och liknande kan vara lika destruktiv för hår som med hjälp av ingen. Hårvårdsprodukter kan byggas upp över tid, kvävning ditt hår i en beläggning av olja och kemikalier och irriterande hårbotten. Hålla sig till några tillförlitliga produkter och rotera dem då och då för att hålla dem från att bygga upp.

Använd inte ditt hår i strama hästsvansar eller bullar. Spänningen på ditt hår kommer så småningom att skada den och göra den svagare. Gör inte håret för hårt och låt den lösa innan du går till sängs så att ditt hår kan koppla av efter spänningen i en hästsvans eller liknande stil.

Använd inte en borste på vått hår. Med hjälp av en pensel på hår som är våta ämnen håret till brott. Istället för att använda en pensel på ditt hår när det är blött, använd en kam för att reda ut det. Ditt hår kommer att drabbas av mindre brott än om du använde en pensel.

Inte vara grov när du använder en handduk för att torka håret. Att vara grov kan orsaka brott. Istället, lätt att pressa extra fukt ur håret. Därefter, använd en handduk för att torka den torr. Detta kommer att hålla håret starkt och friskt genom att ta bort risken för att skada det.

Medan en gammal fruar berättelse säger att du måste borsta håret för hundra slag varje dag för att uppnå hälsa, detta är inte sant. Den enda sak du kommer att uppnå genom att borsta ofta är en överstimulerad hårbotten som producerar för mycket olja och gör så att ditt hår ser fet och platt. Bara borsta tills tovor är borta.

Om du kämpar med obevekligt torrt hår, överväga att överge ditt schampo. Lockigt hår, i synnerhet, anpassar sig förvånansvärt väl till en no-schampo rutin. Du kan lossa och ta bort smuts, döda hudceller och annat skräp som du massera hår och hårbotten med balsam istället. Det kan ta en övergångsperiod för rutin för att börja visa full nytta, men det är värt ett försök för de som har väldigt torrt hår och torr hud.

Undvik att få hår produkter som gel, mousse eller hårspray på din hårbotten. Detta leder till tilltäppta porer som orsakar hår tillväxt problem och kan även skapa finnar i hårbotten. Så var extra noga med att bara tillämpa den på ditt hår.

Även om de flesta människor vill ha bra hår, många vet inte hur man ska uppnå det. Med lite tur kommer den här artikeln har visat dig ett par bra tips för att få den filmen star hår som du alltid har velat. Börja använda dessa tips för att få resultat direkt.