Hårdare Erektion

Några Bra Tips För att Bli En Bättre basketspelare

Utan att träna basket, det skulle vara ganska svårt att vinna några matcher. Ändå, teknik är också viktig. Öva dålig teknik kommer inte att hjälpa dig. Följande artikel ger bra råd för att få dig att förbättra din praktik vanor.

När man dribblar i basket, är meningen att du ska använda dina fingertoppar. Många människor tror att du ska använda din palm, men detta är felaktigt. Med hjälp av fingertopparna när du dribblar bollen kommer att resultera i att du skulle kunna dribbla mer på kortare tid.

När man fotograferar ett basket, det är viktigt att vara avslappnad och vara fokuserad. Att spänna dina underarmar kan resultera i missade skott. Dessutom, att tappa fokus kan leda till att du missar ett skott som du normalt skulle göra. För att hjälpa dig att hålla dig avslappnad och fokuserad, ta ett djupt andetag innan du fotograferar.

När du är i kontroll av bollen, se till att du alltid är uppmärksam på vad som händer på banan. Vet var de andra spelarna. Behöver inte stirra på marken. Om du gör det, finns det inget sätt för dig att ha den typ av domstol medvetenhet som du behöver för att vara framgångsrika.

När han återhämtar sig, börja flytta så snart som skytten uncoils. När du reagerar och gå snabbare men du bättre förutse deras rörelser och få fler returer. När de börjar att räta ut, starta kontakt genom att blockera ut dem. Se till att göra samma sak om brott eftersom skytten kommer sannolikt att försöka räta ut efter återhämtning. Detta kan öka ditt antal returer.

En av de bästa tips för att förbättra ditt skott är att öva. Så enkelt som det kan tyckas, att detta verkligen är effektiva. När du får en känsla av var man står och hur man ska stå, kommer det att vara lättare för dig att göra bilder. Har en kompis som kan försvara dig att få en bättre praxis.

Om du vill förbättra din jump shot, försöker skjuta fria kast med förbundna ögon eller med slutna ögon. Din gratis kasta andel borde vara ganska bra innan du prova denna. Dock, när det är, du kan använda den här tekniken för att verkligen få ner en vätska och instinktiva skyttet rörelse med armarna och kroppen. Se bara till att göra detta ensam på ett gym, så att inte errantly att såra någon eller bryta upp ett fönster.

Där löst sittande shorts och sport-shirt som gör att du kan flytta. Basket är en mycket fysisk sport. Det finns en hel del löpning, en hel del fysisk kontakt, och en ton av att hoppa. Du vill bära kläder som låter dig flytta så bra som möjligt. Om du inte hittar din tid på banan för att vara ganska olycklig.

Att spela fasta försvar, om du vaktar person med bollen, hålla ögonen på basket. Om du tittar på hans ögon istället, han kommer att fejka en passera en väg, bara genom att titta i den riktningen, och sedan dribbla runt er andra sättet. Bollen kan inte ljuga om vart det är på väg.

Om du kommer att få returer i basket, är det viktigt att få mellan den person du är som vaktar och korg. Sedan tillbaka upp mot den personen och börja flytta honom bort från korgen. Detta sätt, om han försöker att gå igenom dig eller över dig för att få återhämtning, han har åt dig.

För att bli en bättre boll handler, det finns två viktiga saker som du bör fokusera på. Bor låga medan du dribbla kommer att göra det svårare för motståndarna att skydda dig och för att stjäla bollen. Ändra hastigheter är också viktigt. Genom att ändra hastigheter medan du flyttar kommer du att bli mer oförutsägbar för att din motståndare.

För att kunna spela basket du måste ha bra ben och vara fri från skador. Tyvärr är det många människor som spelar basket utveckla skador på deras vrister. Du kan förebygga dessa skador genom att få dig själv ett par bra basket skor. Även om de är dyrare i dessa dagar, det är väl värt det om du vill förhindra att de hemska vrist skador.

En bra återhämtning spelare kan vara en stor fördel för hans lag. Studsade handlar om attityd mer som skicklighet. Tänk på varje skott som en potentiell missa och vara redo att positionera dig för att få bollen. Varning för team medlemmar som är i en bra position för att göra bilden.

För att ställa en effektiv skärmen, se till att dina fötter är något bredare isär än axlarna och armarna är korsade på bröstet. Den breda fötter ger dig balans, och korsade armar ta bort frestelsen att nå ut och knuffa spelare som han går av-vilket är en foul.

Bli en bättre basketspelare även om du inte vet hur man spelar. Varje färdighet kan bli bättre på. Du kommer att bli en bättre passare, studsmatta och skytten.