Hjälp Med Impotens

Sura Uppstötningar Rättsmedel-Tips för Att Må Bättre Snabbt

Ta reda på hur du kan eliminera sura uppstötningar från ditt liv idag. Det finns ingen anledning för dig att behöva bekymra sig om att ta itu med detta på en daglig basis. Använd i stället den nya kontrollen kommer du att få med dessa tips för att se till att du leva ett bekvämt liv utan sura uppstötningar.

Håll dig borta från sura livsmedel. De kan både orsaka och förvärra sura uppstötningar. Även om detta är på inget sätt en heltäckande lista, försök att undvika apelsiner, tomater, grapefrukt och vinäger. Om du inte kan klippa ut dem ur din kost helt, åtminstone försöka undvika att äta dem på kvällarna, så sura uppstötningar inte strejka när det är dags för sängen.

Sakta ner! När du äter mer långsamt, din kropp kan hänga med i vad som är deponerad i din mage. Detta innebär att det kommer veta att det är fullt när det verkligen är full, och du kommer att äta mindre. Om du äter för mycket, du kommer att hitta din sura uppstötningar går galet.

När de äter, aldrig ligga ner! Det är viktigt att du sitter i en stadig stol med god hållning. Låt din mage för att packas och din matstrupe att vara fullt utsträckt. När du äter, njuta av varje tugga din mat så att du äter långsamt och tuggar fullt ut, så kan du undvika sura uppstötningar efteråt.

Du kan behöva ändra din kost om du lider av sura uppstötningar sjukdom. Socker och bearbetade livsmedel öka mängden syra som produceras i magen, orsaken till syra reflux. Frukt och grönsaker är bra mat att äta för att inte orsaka eller förvärra sura uppstötningar.

Om du upplever syra reflux nyligen, prova en ny diet som består av livsmedel med låg syrahalt. Undvik kryddstark eller sura livsmedel och äta din mat långsamt. Om du fortfarande få sura uppstötningar, det är nog dags att checka in med din läkare. Även om ditt problem kan inte vara allvarliga, kan det kräva läkemedel som din läkare kan rekommendera eller ordinera.

När du äter fettrik mat som stekt kyckling, magen töms mycket långsamt. Detta gör det möjligt att bli utspänd och matstrupen kan fylla upp med syra. Att välja hälsosammare livsmedel som magert protein eller bönor för att undvika denna situation och för att du ska kunna styra din sura uppstötningar som ett proffs.

Sluta röka om du försöker att göra dig av problem med sura uppstötningar. Många människor vet inte detta, men rökning orsakar musklerna i matstrupen för att koppla av. Detta kan skapa några av de symptom som är associerade med syra reflux, så sluta om du försöker att göra saker bättre.

Medan vinäger smakar bra på sallader eller pommes frites, alla med sura uppstötningar bör undvika att äta det. Vinäger, tillsammans med citrusfrukter och tomater, hög syra, och mer syra du äter, desto mer syra kommer tillbaka upp i din matstrupe och orsakar dig smärta och obehag efter måltider.

Tro det eller ej, dina kläder kan påverka hur ofta du får sura uppstötningar. Kläder som passar för hårt runt det midsection kommer att sätta övertryck på magen, vilket gör reflux förekommer oftare och med mer smärta. Välja kläder med en lös passform. Bara bära byxor och bälten som är tillräckligt stram för att stanna upp utan att trycka för hårt på mittsektionen.

Om du har överflödigt fett i buken, det kan göra att du upplever syra reflux. Detta beror på att det är extra trycket i buken. Det bästa sättet för dig att minska dessa symtom skulle vara för dig att försöka få lite av den överskjutande vikten av.

Inte bara behandla symtom på sura uppstötningar och med antacida. Detta gör ingenting för att hjälpa till att vända den skada som orsakas av att matstrupen till följd av surt. Du behöver för att göra livsstilsförändringar för att förhindra sura uppstötningar från att uppstå för att möjliggöra matstrupen läka sig själv och förhindra allvarliga problem i framtiden.

Håll dig borta från kläder som är för att begränsa. Detta innebär akta dig för tajt bälten, waistbands och strumpbyxor. Dessa plagg att sätta press på magen. Detta kan orsaka betydande reflux problem att Bära kläder som är lösare runt ditt mellannamn och erbjuder mer bekväm.

Känner du att du har makten att ta kontroll över ditt liv och sparka sura uppstötningar? Du borde göra det, eftersom du har presenterats med några bra information som verkligen kan göra hela skillnaden. Använda vad du har lärt dig att se till att du kan få jobbet gjort.