Hur Får Man Längre Kuk

Tips För att Ta Hand Om dig Själv Om Du Har Diabetes

Diabetes kan ha många hemska biverkningar, och att se till att du hålla regelbundna kontroller ups med din läkare är det viktigt att kontrollera dessa biverkningar. Att bejaka dessa biverkningar är viktigt så att du kan stoppa dem innan de får ut av kontroll. Denna artikel kommer att ge dig några idéer om vad du ska titta efter om du tror att du kan ha drabbats av några biverkningar av sjukdomen.

Diabetiker bör öka mängden fiber i kosten för att hjälpa gå ner i vikt och hålla regelbunden. Fiber har också visat att det inte höjer blodsockret efter en måltid, så att den kan fylla upp dig utan att ge dig en socker spike. Det finns många frukter och grönsaker som har högt i fiber, så försök att inkludera dem i dina vanliga måltider.

Diabetiker kan ha problem i deras ögon på grund av sitt tillstånd, så se till att du går till en optiker för att testa på minst en gång per år. Många optiker har speciella maskiner så att de kan titta i din ögongloben för att kontrollera om de typiska skador för en diabetiker, och ibland kan diagnostisera din sjukdom innan du ens har symptom!

Baka ditt eget bröd, canning dina egna grönsaker, och även slipning ditt eget mjöl som är mycket mer hälsosamt än att köpa det i en butik. Du kommer också att spara massor av pengar, och du vet vad som händer i de livsmedel som du äter. En diabetiker måste vara försiktig med att varje ingrediens, och om DU mätt och sätta dem alla i det, det kommer att göra att hålla reda enkelt!

Det är verkligen inte en diabetic diet. American Diabetes Association rekommenderar att du får 50% av dina kalorier från kolhydrater, 30 procent från fett och 20% från proteiner. Proteiner arbeta för att stabilisera blodsocker och för att hjälpa dig att känna dig nöjd. Proteiner också att hjälpa din kropp att bygga upp och ge näring din kropp behöver och som inte finns i kolhydrater och fetter.

Trots att sallader är ett hälsosamt alternativ för personer med Diabetes, bör du vara försiktig med salladsdressing. Dressing kan innehålla en stor mängd natrium och fett, vilket kan medföra att ditt blodsocker att fluktuera utanför det normala intervallet. Olja och vinäger som bygger förband tenderar att vara friskare. Som ett förslag, be för de förband serveras på sidan, så att du kan kontrollera hur mycket du äter.

Inte äter livsmedel som har en hög nivå av salt om du har diabetes. Dessa livsmedel kan höja ditt blodsocker nivåer tillsammans med att höja ditt blodtryck, vilket kan få negativa konsekvenser. Det finns många vanliga livsmedel som görs i dessa dagar med lite eller inte salt i dem.

Något som varje person som arbetar med diabetes bör veta är att de kan använda kanel som ett naturligt sötningsmedel. Alla förstår att socker är fruktansvärt eftersom det kan påverka blodsockret på en diabetes patient, men kanel har samma konserverande effekter utan någon risk för patienten.

Att vara diabetiker betyder inte att du måste helt ge upp din favorit godis, men det betyder inte att du måste vara mer flitiga i att välja och konsumera dem. För att kompensera för en söt slå, du kan behöva stiga upp ditt träningsprogram, minska ditt intag av en annan söt mat, eller ta mer insulin.

Människor som lider av diabetes bör rådgöra med sin läkare om det är säkert att dricka alkohol. Alkohol har visat sig sänka blodsockret, men det kan göra så på ett oberäkneligt sätt så det kan inte alltid vara en säker produkt att använda. Se till att du talar med en hälso-och sjukvårdspersonal för att se om det är något som kan ha en uttalad effekt på dig.

Ät en hälsosam kost och kontrollera din vikt för att undvika att utveckla Typ II diabetes. Människor som är överviktiga är mer benägna att utveckla diabetes, så se till att hålla din vikt på en optimal nivå. Äta hälsosam mat och begränsa ditt intag av socker, som diabetes uppstår när kroppen inte klarar av att behandla socker på rätt sätt.

Ett viktigt tips för diabetiker är att sprida överskjutande pounds. Att släppa extra vikt är ett bra sätt att hjälpa kroppen att använda insulin på rätt sätt, minska socker i blodet och reglerar blodtrycket. En positiv bieffekt är ökad energi nivåer, vanligtvis upplevs av dem som uppnår betydande viktminskning.

Nummer ett sätt att se till att du håller dig frisk, även om du har diabetes, är att ha en riktig kost plan. Hålla din sjukdom under kontroll genom att följa en ordentlig diabetic diet plan. Det finns många webbplatser där ute som kan hjälpa dig att utveckla en ordentlig diet plan, liksom att hitta rätt läkare för att arbeta med dig. Se till att göra din forskning och förse din kropp med tillräckligt med näringsämnen för att bekämpa diabetes.

Om du är en diabetiker letar du efter ett mellanmål, se till att välja något med 150 kalorier eller mindre. Snacks har en tendens att göra dig gå överbord och ersätta en hel måltid. Se till att du verkligen är hungrig när du når för ett mellanmål och inte bara använda det som en tristess buster.

Som nämns i början av denna artikel, diabetes kan ha många fruktansvärda och förödande biverkningar om de lämnas obehandlade. Att veta hur man känner igen tecken på biverkningar, och meddela din läkare om alla förändringar är avgörande för att hålla din diabetes under kontroll. Tillämpa tips från denna artikel för att hjälpa till att hålla din diabetes, och hålla dessa fruktansvärda biverkningar under kontroll.