Impotens Orsaker

Tips Och Tricks Om hur du Gör Din Mobiltelefon Fungerar För Dig

Är du en av de få människor kvar gå på jorden som inte har en mobiltelefon? Är det för att du har ingen aning om hur man använder den? Eller kanske du inte vet vad du ska leta efter när du handlar? Tja, här är några goda nyheter. Du kan lösa båda dessa problem i dag med att läsa artikeln nedan.

Se upp för områden med dålig mobiltelefon mottagning. Ett dåligt tecken är inte bara irriterande, det är också en riktig låt rinna av på ditt batteri. Även om du inte använder din mobiltelefon, att ha den påslagen i ett område som får dålig mobiltelefon mottagning kan tömma batteriet helt.

När du köper din mobiltelefon, se till att överväga buntar. Många företag erbjuder dem, och de kan innehålla saker som ett fall eller en bil laddare. Det är ofta billigare att köpa alla dessa objekt i en bunt än att köpa dem separat, och det finns en god chans att du kommer att ha lite av tillbehör.

Överväga att köpa en begagnad telefon om du funderar på att uppgradera innan ditt avtal kan du. Detta är ofta billigare än att köpa nya, och du kommer inte att vara låst till en viss avtalsperiod. Se bara till att din operatör stödjer den telefon som du vill köpa, och du kan enkelt lägga till den till din plan.

När du köper en begagnad mobiltelefon, se till att du vet vem du köper från. Tänk bara köper från ett välkänt företag som kommer tillbaka dina inköp med någon form av garanti. Detta kommer att skydda dig om telefonen är trasig. Om du köper från en privatperson, tänk försöker telefonen innan du lämnar över några pengar.

Använda rösten för att sms-funktionen på din mobiltelefon för att spara tid och för att vara säker på vägen. Detta kommer att tillåta dig att konvertera de ord som du säger till en sms omedelbart. Om du inte har den här funktionen på din smartphone kan du lägga till programvara som ReQall som kommer att använda den.

Om du är i ett område som har en mycket låg signal, bör du slå av telefonen. Lämna det kommer bara sluta med att du med ett dött batteri. Du bör också försöka att hålla telefonen i öppna mer eftersom signalen är lite svagare i väskor, lådor och andra slutna platser.

Om allt du gör med din telefon är ringa, investera inte i en smartphone. Många har smartphones, men de brukar använda dem för att titta på nätet och skicka e-post. Det finns många extra saker som du skulle betala för om du får en smartphone.

Revision din mobiltelefon planen i några månader för att se till att du har den rätta för dig. Om det verkar sannolikt att du nästan alltid går över din data begränsa eller prata minuter, då är du sannolikt att behöva uppgradera. Om du är ständigt under dina gränser, du kan vara bättre att spara lite pengar med ett mindre plan.

Om du har en tonåring och de är i behov av en ny telefon, bör du tänka på att köpa dem som är förbetalda. Detta kommer att stoppa dem från att använda telefonen för mycket och kör upp en stor faktura. De kommer att vara mer disciplinerade när de vet att de har en viss tilldelning av texter, prata minuter och data som kan användas varje månad.

Om du inte behöver en mobiltelefon med internet-anslutning kapacitet, kolla in en av flera kontantkort telefoner. Dessa mobiltelefoner som inte kräver att du tecknar ett avtal, och du kan ha en telefon för så lite som ett par dollar i månaden. Många äldre föredrar dessa telefoner eftersom de inte är intresserade av något annat än telefon hemifrån.

Zoom-objektiv på en kamera mobiltelefon är inte de samma som de som finns på digitala kameror. De gör bilden större, men i många fall kan de sänka kvaliteten på bilden. Din bild kommer att komma ut en hel del bättre om man flyttade närmare istället för att använda denna funktion.

Alltid vara beredd att byta din gamla smartphone upp för en ny. Operativsystem och appar är ständigt uppdaterade på telefonen. Vanligtvis håller den upp och körs med de senaste uppdateringarna. Men din gamla telefon kan bli föråldrade efter en viss tid när minnet blir fullt och sin gamla kapacitet kan inte längre hantera de nya uppdateringarna.

Prata med dina vänner om bästa flygbolag mobiltelefon i din region. Inte varje mobiltelefon bärare kommer att ha den bästa täckningen i din stad eller stadsdel. Att välja fel kan leda till att döda fläckar i ditt hem och när du reser. Bara lite rännande kan spara dig en hel del krångel.

Om du vill sänka din totala mobilräkning kostnad, se till att online-system som billshrink.com för att hjälpa till. Denna webbplats hjälper dig att begränsa vilka aspekter av din plan som du verkligen behöver. Den visar dig var du har fått fett du kan trimma. Detta kan innebära $300+ tillbaka i fickan varje år.

Undvik videor och filmer när du inte är på wi-fi. De flesta företag cap din dataanvändning per månad och ersättning för eventuella översatsad. Den högsta data som du kan använda normalt video och film. Leta efter wi-fi var du än är och skär den användning som är kanalisera genom din operatör.

Nu när du har nått slutet av denna artikel, du vet en sak eller två om mobiltelefoner. Använd denna information för att köpa en bra mobiltelefon eller ett program som den du har. Mobiltelefoner är faktiskt ganska lätt att använda när du får kläm på dem. Gå och hämta din nya mobiltelefon i dag.