Impotens Tabletter

Fixa Din Kredit Med Dessa Fantastiska Tips

Den Amerikanska drömmen är en så att varje person kan göra vad de vill, om de försöker tillräckligt hårt och anstränga sig. Medan reparation kredit kan inte vara den typiska idén om den Amerikanska drömmen, för det kan göras, om du försöker tillräckligt hårt och tillämpa de tips som du lär dig i denna artikel.

Det första steget i att reparera din kredit är att räkna ut en plan som fungerar för dig och hålla fast vid det. Tyvärr, hur du närmar dig att spendera pengar kommer förmodligen att göras om. Begränsa dina inköp bara för att saker som är absolut nödvändiga. När man överväger ett köp, fråga dig själv om köpet är nödvändiga och överkomliga, om du svarar ja på båda, ska du köpa den.

Reparera din kredit värdering kan innebära att få en högre kredit senare. Du kanske inte tycker att detta är viktigt tills du behöver för att finansiera ett stort inköp som en bil, och inte har kredit för att backa upp det. Reparera din kredit värdering så har du vicka utrymme för de oväntade köp.

Inte luras av vinstdrivande företag som garanterar att reparera din kredit åt dig mot en avgift. Dessa företag har ingen större förmåga att reparera din kredit värdering än vad du gör på din egen lösning oftast slutar upp att vara som du behöver för att på ett ansvarsfullt sätt betala av dina skulder och låt din kreditvärdighet stiga långsamt över tiden.

Forskning alla inkassobyråer att kontakta dig. Sök dem på nätet och se till att de har en fysisk adress och telefonnummer som du vill ringa. Seriösa företag kommer att ha kontaktinformationen lätt tillgänglig. Ett företag som inte har en fysisk närvaro är ett företag att oroa sig för.

Ett viktigt tips att tänka på när man arbetar med att reparera din kredit är det faktum att du kan och bör rapportera alla olagliga kredit reparation som rör verksamheten till den Nationella Bedrägeri Information Center på 1-800-876-7060. Detta är viktigt för din säkerhet och andras säkerhet. Du kan också kontakta dem för råd.

Det absolut bästa sättet att öka din kredit värdering genom att betala av den skuld som du redan har samlat på sig. Det finns flera tekniker som kommer att fungera för dig, men det mest fördelaktiga sättet för dig, är att få din nuvarande fordringsägare betalas ut innan du försöker ta ut mer krediter.

Det finns vissa faktorer du kan titta på för att känna igen en kredit reparation bluff. Om ett företag tyder på att du bör lämna en tvist om all information inom din kredit rapport historia, även om du har informerat dem om att en del av informationen är korrekt och aktuell, kommer du att veta att de är oseriösa verksamhet.

Se till att du inte luras av de många bedrägerier kredit reparation ut det. Många skrupelfria företag som erbjuder sig att “fixa” din kredit genom att ta bort information från din kredit rapport. Istället, du kommer att få betala hundratals eller tusentals dollar för ingenting. Se upp för dessa bedragare och inte får tas för en åktur.

Vet dina rättigheter när du handlar med kreditbyråer. När du lämnar en tvist om ett fel, kredit presidiet har 30 till 45 dagar för att undersöka felet. Om misstaget är bekräftat, eller om borgenären inte svarar på undersökningen, så felet måste tas bort från din rapport. Det är din rätt, och du behöver för att komma ihåg det.

Om du försöker att återuppbygga din kredit efter att det har tagit en störtdykning, det är oftast smart att börja i liten skala. Du kanske vill börja med att försöka få ett varuhus kreditkort eller kanske en för bensin. Om dina försök att få en av dessa kort är framgångsrik, betala snabbt och helt när det kommer in. Detta kommer att hjälpa till att återuppbygga din kredit linjer.

Om du har slut på alternativ och har inget annat val än att lämna in konkursansökan, få det överstökat så fort du kan. Arkivering konkurs är en lång, mödosam process som bör inledas så snart som möjligt så att du kan få börja processen att återuppbygga din kredit.

Du bör kontrollera din kredit rapport minst en gång per år. Du kan göra detta gratis genom att kontakta en av de 3 stora kreditupplysningsföretag. Du kan leta upp deras hemsida, ringa dem eller skicka dem ett brev för att begära dina gratis företagsrapport. Varje företag kommer att ge dig en rapport ett år.

Konkurs bör vara en sista utväg. Konkurs kan göra för att få kredit nästan omöjligt för många år. Detta kan tyckas vara en underbar idé där du befria dig från alla skulder på en gång, men i verkligheten är det orsakar mer skada än nytta. Om du inte ansöka om konkurs, kommer det att vara mycket svårt att få godkänt för ett lån eller en kredit kort i många år, om någonsin.

Inte ansöka om konkurs. Här stannar på din kredit rapport för 10 år. Det kan låta som en bra idé då, men undvik att göra detta på alla kostnader. Även om du kan rensa alla dina skulder på en gång, så kommer det att förbli på din kredit rapport för ett tag.

Gör arrangemang med en borgenär att betala av din skuld kan hjälpa dig att påbörja processen med att reparera din kreditvärdighet. Även om du kan bara göra små betalningar mot skuld, många långivare kommer att ställa upp en betala tillbaka schema för dig med minimal månatliga avbetalningar. Efter betalning arrangemang är uppfyllda, borgenären kommer att råda kreditbyråer.

Utarbeta en plan för att betala av någon samling konton eller förfallna skulder. De kommer sannolikt fortfarande att visas på kredit presidiet rapportera men att ha dem markeras som betald är mycket bättre än att ha dem att framstå som restbelopp.

En person behöver inte alltid har en dålig kredit värdering. De kan vidta åtgärder för att få denna tunga börda på sina axlar och inte längre behöver oroa sig för sin kredit. Att lära från den här artikeln och använder den kunskapen i någons vardag, de kan reparera sin kredit.