Ingen Sexlust Kvinna

Tips Och Tricks För En Bättre Högskola

Högskolan kan vara en galen plats, fester, nya vänner, värdig orsaker, och en hel del att studera i mellan. Bli inte överväldigad av allt! Följande artikel kommer att ge dig några mycket värdefulla råd som du kan se genom dessa år och ända fram till examen, så var uppmärksam!

Se till att du köper ett par flip-flops för duschar i studentkorridoren. Detta är viktigt eftersom du inte vet former av bakterier som finns på dusch golvet. De kan även fungera som en form av komfort för dig under din dusch. Flip flops är billig och kan vara snygg, eftersom de gör ett bra komplement till din dusch arsenal.

Varje gång du köper något med likvida medel, sätta dina reservdelar förändring i en burk och försök att inte röra det. När burken har fyllt upp, räkna ut pengar och använda den mot något du behöver, som böcker eller uppehälle. Medan det kan vara lättare att använda ett mynt-räkna-maskin kan du prova och avstå. Du kommer att hamna att ge dem alltför mycket av dina surt förvärvade pengar.

Skriva ner telefonnumret för campus säkerhet. Det ska vara enkelt att kontakta dessa myndigheter, så se till att informationen nära till hands. Förhoppningsvis kommer du inte behöver det här numret, men du ska ha den bara i fallet.

Om du kämpar med en kurs, inte vara rädd för att komma i kontakt med professorn. Antingen genom e-post eller schemalagd arbetstid, vilket gör att kopplingen kan vara precis vad du behöver för att komma tillbaka på rätt spår. Medan många professorer kan verka omöjlig att nå, kom ihåg att de är där för att hjälpa dig att lära dig.

Lyssna på dina föräldrar, om de har input till vad stor du bör besluta om. De är äldre och visare än du är, och du bör respektera deras åsikt, särskilt om de bidrar till att betala för dina college utbildning. Men, det är bara att lyssna. Bara att följa deras råd om du vet i ditt hjärta som är rätt för dig. Det är din examen, oavsett vem som betalar för det.

Ta inte mer än en skrivande kurs per termin. Även om du kanske bara har att slutföra 3 uppsatser för det finns ju ofta en hel del kurslitteratur. Du vill ha tillräckligt med tid för att slutföra värden för varje klass, vilket kommer att bli svårt med mer än 1 skrivkurs.

Ställ dig upp för att lyckas i college genom att ta dina vanor och idéer i beaktande. Till exempel, fundera på om du är en morgon person eller en eftermiddag person. Om du inte är en morgon person, behöver inte ens tänka på att registrera dig för en tidig klass. Schema för kurser senare på dagen så att du inte frestas att hoppa över.

Om du kan hitta någon som tog samma klass som erbjuds av samma lärare, terminen innan dig, fråga dem sedan om klass. De kan ge dig värdefulla insikter om lärarens stil av undervisning, där testet frågor kommer från, vilken typ av test det finns och många andra användbara tips för att sätta dig på rätt spår.

Gå upp tidigt på morgonen. Du behöver inte gå upp mitt i natten, men se till att du har tid att äta, träna, och kanske även studera innan du går till klassen.

Att göra ett åtagande att din utbildning. Om du går i skolan att tänka på det som en stor fest, då det är precis vad du får ut av det. Och du troligtvis inte sista fyra åren. En massa pengar som spenderas på din utbildning, så att du behöver binda dig till din framgång.

Lära känna människor i ekonomiskt bistånd. Om du gör vänner med dem, att de kommer att vara mer vänliga mot dig. Sedan, när du har frågor, så kan de hjälpa dig lättare. Medan de alla är proffs, det skadar aldrig att smörja sociala hjulen när det kommer till din finansiella behov.

Före klasserna börjar, din e-professor för att ta reda på vilka läroböcker som du behöver för din klass. När du vet vad du behöver, hyr din läroböcker i stället för att köpa dem. Detta är en nyare, men populära alternativ som tillåter dig att låna läroböcker för en termin för en mycket mindre kostnad än vad det skulle kosta dig att köpa dem.

Dra nytta av din professorernas arbetstid. De finns av en anledning, så om du har problem att förstå ett visst begrepp eller område av kursen, var inte rädd för att be om hjälp. Lärarna vill inte att du ska misslyckas, och är oftast glada att hjälpa dig eller åtminstone peka dig i rätt riktning.

Se till att du får massor av sömn. Försök att inte stanna upp för sent, även om du studerar. Se till att du får tillräckligt med sömn på, ungefär samma tid varje natt. Försök att hålla sig till ett schema. Om din sömn mönster är alltför ojämn, det kan allvarligt skada din prestation i klassen.

Prova att köpa begagnade böcker om du kan. Många gånger kan du köpa begagnade böcker från andra studenter på campus, men du kan även slå på internet och se vad som finns där och finns tillgängliga för dig. Titta runt för de bästa böcker som du kan hitta, och även tycker om att använda tidigare versioner för att spara pengar.

Försöker plugga för tentor med dina vänner. Studera ensam kan vara till nytta, men det finns styrka i siffror, särskilt när andra behöver lära sig samma material som du. Prova att sätta upp ett schema och plocka en plats att mötas på som fungerar för alla. Gör detta regelbundet kan hjälpa alla inblandade att göra bra på tentorna.

Förhoppningsvis har du lärt dig några mycket värdefulla lärdomar i denna artikel som du kan använda till din kollegiala ambitioner. College är inte lätt och du har fått en hel del viktiga beslut att fatta, se till att du överväga den stora bilden och inte bara här och nu. Högskola kommer att hjälpa dig genom resten av ditt liv!