Kondom

Läs Dessa Tips Om Syra Refluxsjukdom.

Förändra ditt liv är aldrig lätt, men när du står inför det lidande som associeras med sura uppstötningar, behöver du inte längre har ett val. Du inte kan leva på enbart vatten, så du behöver för att förstå hur man kan ändra dina vanor för att tillåta dig att äta bekvämt igen. Denna artikel innehåller expert råd du behöver.

Om du märker att kryddstark mat orsakar dig problem, inte äter något med paprika eller chili i dem. Detta kommer att bidra till att förebygga halsbränna. Åtminstone minska frekvensen med vilken du äter dessa poster. Du bör märka en omedelbar skillnad i det sätt som du känner.

Sura uppstötningar kan orsakas av ett antal olika saker, inte bara den typ av mat du äter. Titta in i din livsstil för och se om du inte pressar dig själv för hårt, enligt överdriven stress eller på annat sätt behöver ta bättre hand om dig själv. Lär dig att slappna av, förbättra din kost och se om det inte hjälper.

Efter att du tagit en tugga eller två, sätt ned din gaffel. Detta säkerställer du att tugga fullt ut och verkligen saktar ner när du äter. Fundera på vad detta bett smakar, och vad som var annorlunda än den sista bettet. Njut av den struktur av livsmedel, både när det först kommer in i din mun, och när du är klar att tugga.

Stress är en faktor i sura uppstötningar. Stora mängder av magsyra produceras när du är stressad, vilket orsakar sura uppstötningar. För att bekämpa denna tendens, som du bör göra varje försök att koppla av, innan, under och efter varje måltid. Detta kan vara yoga eller meditation eller något ännu enklare, som att läsa en bok eller titta på TV.

Om du har tagit antacida över en längre tid, är chansen att du har sura uppstötningar. Även om det inte kommer skada dig att ta tums då och då, fortsätter att ta dem när problemet kan vara allvarligare är ett misstag. Gå och se en läkare om du har haft symtom under en ganska lång tid.

Försök att hålla dig förhöjd när man går till sängs. Ibland kan det vara tillräckligt med att bara lägga till en kudde eller två för att hjälpa dig. Men, ibland kan du behöva ha kuddar eller kuddar för att hjälpa dig att sova i sittande ställning. Du kanske också vill överväga att sova i en vilstol på några av dina dåliga dagar.

Inte tar för stora tuggor när du äter en måltid om du vill känna dig bekväm och förhindra att den brännande känslan från sura uppstötningar. Det är viktigt för kroppen att bryta ned den mat du stoppar i munnen, speciellt kött. Ta små tuggor och tugga din mat för minst 10 sekunder för att känna sig bekväm under och efter din måltid.

Om du är överviktiga eller feta och du har syra refluxsjukdom, du bör göra ditt bästa för att gå ner i vikt. När du är överviktig, organ kring magen faktiskt kunde trycka in magen, vilket orsakar för mycket syra bildas. Det kan även försvaga din matstrupen, vilket gör det mer sannolikt för syra för att komma upp.

Inkluderar massor av hög fiber livsmedel i din kost. Hög fiber livsmedel absorbera fetter som kommer att begränsa effekterna av sura uppstötningar. Bra val av fiberrik mat bör innehålla naturliga korn som vete bröd, brunt ris och stärkelserika grönsaker som potatis och bönor. Införliva en del hög fiber för val till varje måltid för bästa resultat.

Med allt detta bra information på sidan, och du är redo att slåss sura uppstötningar. Förstår du nu lösningen intimt, så börja tillämpa dessa förändringar idag. När du känner lindring av dina symptom som kommer med hjälp av de tips som du har läst här, du kommer att finna att de uppgifter du har tillgång till är verkligen ovärderlig.