Kuk Kuk Kuk

Vem som helst Kan Använda En Stationär Dator Med Rätt Råd

Är du osäker på vad du ska titta efter i ett nytt skrivbord? Med ständigt föränderliga teknik, du kan börja känna sig lite överväldigad. Processen kan faktiskt vara ganska enkelt. Följande stycke har grymma tips för att köpa stationära datorer.

Om du planerar att lagra en hel del musik eller videoklipp, se till att du får en hårddisk som kommer att täcka dina behov. I allmänhet gäller att ju mer utrymme på hårddisken som du kan få, desto bättre är du. Det är, om du bara skriva e-post och surfa på webben på din dators skrivbord. Du behöver utrymme, särskilt om du filmar video.

Om du vill förlänga livslängden på dina potentiella stationär dator, se till att du väljer en som är uppgraderingsbar. Det finns mer än ett par datorer i dessa dagar att täta tillgång till det inre arbetet i maskin. Det innebär ingen möjlighet att uppgradera. Kontrollera att du har fått tillgång före köp.

Det första steget mot att köpa en ny stationär dator är alltid att göra en lista över dina krav. Kommer du att redigera video? Då behöver du en stor hårddisk och mycket RAM-minne. Leta upp vilka funktioner du behöver och sedan se till att alla datorer som du funderar uppfyller eller överstiger den här listan.

Om du vill köra flera program på en gång, du behöver minst 4 gb RAM-minne. Om du bara vill göra enkla uppgifter, mindre än 4 gb kommer att bli okej. Vill spela tv-spel? Leta efter 10GB och ovan för att se ditt spel inte släpat och svårt att spela.

Om du är en spelare letar efter en ny stationär dator, kontrollera datorn krav på de spel du vill spela. På det sättet kan du vara säker på att ha rätt dator för spel du kommer att spela. Du kan också kolla med gaming webbplatser och forum för att se vilka datorer som står upp bäst när det gäller spel.

Om ett hemmakontor eller småföretag som kräver en eller flera stationära datorer, många människor har också en laptop eller iPad för din bekvämlighet. Alla datorer kan dela den mest viktiga program och information, vilket gör det enkelt för säljarna att hålla kontakten med sina kontor när du är ute på vägen.

Om du har en vild familj eller du tenderar att vara klumpig dig själv, verkligen överväga att få en försäkring på ditt skrivbord. Du kommer här en del människor säger att en försäkring är ett slöseri med pengar, men i de fall där man vet att olyckor händer alltför ofta, du definitivt att behöva för att täcka dig själv.

Se upp för bedrägerier när du köper en stationär dator från en privat säljare. Samtidigt som de kan lova dig en snabb, fungerande dator, du kommer inte veta om det är sant förrän du testar det. Insistera på att kunna se den i aktion, med en bildskärm, mus, tangentbord och internet åtminstone.

Du väljer mellan en Mac och en PC kan vara ett svårt val. Observera att ändra operativsystem är en ny erfarenhet av lärande och kan ta en stund att bemästra. Om du redan vet en av dem väl, din bästa insats är att hålla med om att systemet i framtiden.

Ta reda på vilken typ av stöd du får med den stationära datorn som du vill köpa. Du behöver veta detta i fall du stöter på ett problem med ditt köp. Ta reda på vad deras öppettider och vilka dagar de är stängda. Du behöver också veta om de är tillgängliga via telefon, e-post, chatt, etc.

Det första beslutet att göra när man köper en ny dator är att bestämma om du vill ha en allt-i-ett eller ett traditionellt skrivbord med ett torn. Fördelen med en allt-i-ett är att det inte tar upp så mycket utrymme. Nackdelen med en allt-i-ett är att den inte uppgraderas.

Om du inte har en massa pengar att investera i en ny stationär dator, bör du tänka på att köpa en som har renoverats. Många gånger är dessa datorer som har alla de saker du skulle få en ny dator. Den enda skillnaden är att det kan vara en äldre version.

Hur högt är datorn? Om du vill ha det i ditt sovrum, detta kommer att ha en enorm inverkan på vilken dator du köper. En bullrig eller ljusa dator kan verkligen påverka din sömn. Om du vill ha en dator för ditt sovrum, gå till en mörk och tyst.

Se till att din dator kan enkelt uppgraderas. Teknik är alltid att förbättra. Du vill inte bli kvar i den tekniska damm, men att köpa en ny dator varje år är inte perfekt heller. Att få en dator som lätt kan uppgraderas är ett smart val. En dator kan uppgraderas, men vissa är mycket enklare och billigare att uppgradera än andra.

Du har ingen anledning att vara orolig när du köper din nästa dator. Som sagt, datorer förväg snabbt, men du behöver bara grunderna. Behålla allt som du lärt mig här att tänka på och prata med experter, oavsett på vilken butik du handlar i. Du kommer snart att ha den dator som du har drömt om.