Kvinnor Om Snoppar

Hur Att Korrekt Välja Rätt sjukförsäkring

Att hitta rätt sjukförsäkring för dig och din familj är utmanande och tidskrävande. Det är mycket viktigt att välja en sjukförsäkring som kommer att förhindra dig från lidande från ekonomisk ruin om du behöver medicinsk vård. Följande tips kommer att berätta allt du behöver veta om sjukförsäkring, inklusive många sätt kan det rädda dig från en katastrof.

Om din hälsa är inte så bra eller om du har små barn, bör du definitivt teckna en sjukförsäkring. Många människor som inte har en sjukförsäkring eller inte är nöjd med täckningen som kommer som en fördel av sitt jobb. Du kan spara en hel del pengar på sjukhus räkningar och undvika stress i händelse av sjukdom med en sjukförsäkring.

Förse din familj med dental försäkring, inte bara bidrar till att främja hälsan hos sina tänder och tandkött, men deras kroppar, liksom. Forskning har kopplat parodontal sjukdom med stroke och hjärtsjukdomar. I själva verket, ett svindlande antal systemiska sjukdomar orsakar orala komplikationer, såsom trycksår och inflammerat tandkött, så tidig upptäckt av sådana problem genom kvalificerad tandläkare, som kan varna dig om att den bakomliggande orsaken är en allvarlig sjukdom, såsom diabetes, cancer eller leukemi. De lämnas därhän, orala infektioner kan också sprida sig i kroppen, som orsakar inflammation i organ eller hjärtklaffar och resulterar i komplikationer av matsmältningssystemet. Nästan 50% av Amerikanerna inte ha tandvårdsförsäkringen och som ett resultat, många av dem inte får tillräcklig vård. Låt inte din familj vara en del av denna statistik.

Om du planerar att ha en baby, leta efter en sjukförsäkring som omfattar moderskaps-täckning, eller anmäla dig till en plan enligt din befintliga. Denna typ av policy dessutom innehåller mödravård, moderskaps-recept, och förlossningsläkare besök. Plocka upp denna täckning innan du blir gravid är ett bra sätt att spara pengar.

Ge inte bort oönskad information när en försäkringskassa samtal du under ansökningsprocessen. Endast svar på direkta frågor. Kom ihåg att försäkringsbolagen försöker att tjäna pengar, och allt du säger kan och kommer att användas mot dig i form av att höja premierna eller förnekande av täckning.

Se till att du väljer en plan som omfattar alla mediciner du för närvarande tar, liksom grunderna, som antibiotika. De föreskrifter som omfattas ändra på en årlig basis, så kolla listan varje gång du åter skriva in sig för att undvika obehagliga överraskningar.

Om du inte besöka läkare ofta, skulle det vara klokt för dig att öppna din egen Hälsa sparkonto (HSA). De pengar du sparar på att inte behöva betala självrisker och höga premier kan kanaliseras in i ditt HSA och sparas för framtida vårdbehov.

Med hälso-försäkringar när du är egenföretagare, är ibland mycket kostsamt, men det som är bra är att du kan dra av dina försäkringspremier när du filen din skatt. Du kan även göra avdrag för de enskilda medicinska kostnader när de börjar överstiga en viss del av din justerad årliga inkomst.

Om du inte använder din sjukförsäkring så mycket, men ändå vill ha sinnesfrid att veta att du har täckning, då en hälso-sparkonto kan vara ett bra alternativ för dig. Genom att sätta pengar du skulle ha använt för att betala premier till detta sparkonto, pengar växer och kan sedan användas när behov uppstår.

Att köpa någon typ av försäkring, inklusive sjukförsäkring, är allt en lek med siffror. Du vill att balansera den täckning du har mycket noggrant. Om du betalar för mycket än att du förlorar pengar varje månad, men om du betalar för lite kommer du att vara under täcks när du behöver det som mest. Analysera båda sidor mycket noggrant.

Är du täckt med en sjukförsäkring? Med en sjukförsäkring kommer att se till att din familj är väl omhändertagen med ordentlig medicinsk vård och andra problem som skulle kunna uppstå i framtiden. Tipsen i den här artikeln kan göra det lättare att hitta den försäkring du behöver.