Letigen

Inte Planerar En Resa Utan att Läsa Dessa Tips

Vad är dina personliga tankar om att resa? Vill du visa allt du kan om ämnet och försöka skapa din egen resplan? Det finns många resurser tillgängliga, såsom tidskrifter, filmer, böcker, och visar. Så var ska du börja med din egen plan? Försök att gå igenom dessa tips för att hitta din utgångspunkt.

Du vet redan att du inte kan ta en drink med dig genom säkerhetskontrollen på flygplatsen. Men du kan definitivt ta en vatten flaska så länge är det tomt. Rädda dig själv två dollar på vatten du kommer att köpa direkt när du kommer igenom säkerhet – ta bara en tom vattenflaska från hem och fylla upp med isande frisk fontän vatten när du är igenom.

Om du behöver hitta ett resmål, bör du titta på några dokumentärer om främmande länder och kanske titta på några reseguider. Detta bör ge dig en bättre idé om vilken typ av landskap och monument kan du se i olika delar av världen. Välj det som intresserar dig mest.

Ibland långa flygningar kan få dig att sitta och sitta och sitta. Var inte rädd för att gå upp och gå ner i gångarna varje gång på ett tag. Motion är bra för dig och när planet når sin’ destination, du kommer inte att känna sig så usel och du kommer att undvika stela känslan i benen.

Ta inte sova aids tills du har tagit bort. Om du använder sleep hjälpmedel för att hjälpa dig att få igenom en lång flygresa, vänta tills du är luftburna till pop p-piller. Om du tar dem tidigare, riskerar du att bli olidligt trött om ditt flyg är försenat eller om du har för att deplane och ta ett senare flyg.

Om du bor på ett hotell som erbjuder en mini-bar på rummet, överväga att be personalen att hålla nyckeln i stället. Detta kommer att hjälpa dig att undvika sena frestelser, som med tanke på priserna i minibaren kan bli mycket dyrt. Om du känner behovet för en drink, men inte vill gå långt, gå till hotellets restaurang istället.

Under resan, inlägg på sociala medier nätverk om var du är och webbplatser som du ser. Dessa tjänster inte bara låt vänner och familj vet du är säker, de kan också användas för att komma med bra destination rekommendationer! Du kan bli förvånad över hur många av dina vänner har inside information om ställen att gå och viktiga platser att se.

Det är viktigt att gå med i en bil-hyra-klubben innan du reser. Samtidigt hotel lojalitetsprogram som ger dig olika “extra” som gratis frukost, biluthyrning klubbar hjälpa dig att undvika långa rader och eliminera ändlösa pappersarbete. De håller dig från att ständigt få upp sålda. En biluthyrning club hjälper dig att undvika stress och frustration, vilket leder till en bättre reseupplevelse.

Om du är en person som reser mycket, investera i en kvalitet resväska. Leta efter en som är lätta i vikt, håller alla dina nödvändigheter, och är lätt att rulla. Du hittar manövrering via en flygplats för att vara lättare, och din resväska kommer att vara mer benägna att göra det genom bagage lastning.

Du kan hitta erbjudanden kryssning på en massa organ. Internet brukar inte ha erbjudanden, men det är ett bra ställe att få en uppfattning av vad som finns tillgängligt och vilken typ av kryssning du vill ta. Kryssningen specialister kan ge dig information om cruise line och hjälpa dig att välja alternativ på din kryssning.

Om du ska på en lång bil resa, se till att ta med en plastpåse, som kan vara dedikerade till papperskorgen. Detta sätt kommer du att ha en plats att kasta alla dessa snabbmat omslag och används vävnader så att de inte hamnar över golvet av din bil.

Anpassa sig till en ny tidszon snabbare genom att spendera tid i solen. När du kommer till din destination, försök att få massor av solen på din första och andra dagar. Detta kommer att hjälpa till att “ställa in” din dygnsrytm till att vara i linje med den lokala tidszonen och hjälpa dig att komma över jet-lag snabbare.

Glöm inte att ta med en kamera med dig. Hitta en som är mycket tunn och lätt så att du kan ta den med dig var som helst under din resa. En enkel peka och skjuta kamera är alla du verkligen behöver för att fånga alla minnen som du kommer att göra under din semester.

När du reser inte föra med sig stora summor pengar med dig. Du vill inte att visas för att ha en massa pengar. Detta kommer att göra att människor tror att de kan dra nytta av dig.

När du landar i Berlin, se till att du investerar i en “Välkommen-Kort.” Denna behändiga lilla kortet kan öppna upp en massa platser och äventyr för dig. Detta prisvärda kortet finns tillgång till gratis kollektivtrafik, ger dig rabatter på sevärdheter, utflykter, evenemang, museer, restauranger, och många mer saker.

När du hyr en bil för en resa, försöka hyra en från en plats långt borta från flygplatsen. Många gånger biluthyrning på ett flygbolag inkluderar poster såsom skatter och extra avgifter som verkligen kan jack upp sina priser. Vanligtvis off-flygplats biluthyrning kommer att skicka en transfer och hämtar dig i, som kan vara snabbare och mer bekvämt.

Ta med din kamera, plånbok och andra värdesaker vart du än går. Till exempel, om du besöker en strand när du är på semester, inte lämna dina tillhörigheter i sanden om du går i vattnet. Detta gör det mycket enkelt för någon att stjäla din egendom när du inte längre ser.

Nu när du har en idé om att börja tillverka din egen resa plan, är du redo att börja experimentera? Är du redo att tillämpa vad du läser för din resa? Kan du börja planera resor korrekt och smart? Om du kan, så ha kul! Om inte, se till att gå tillbaka genom tips igen.