Mäta Snoppen

Fast Eye Care Råd Att Se Tydligt

Teknik-och ögonvård har kommit en lång väg nyligen. Det är nu dags för dig att få den information du behöver för att korrekt vård för dina ögon. Det finns ett antal förebyggande metoder som du kan använda för att se till att din syn inte snabbt försämras. Dessa tips bör utövas så snart som möjligt.

Den bästa råd i ögat-och sjukvård är att ha regelbundna synundersökningar. Speciellt om du har fyllt 40, dina ögon behöver mer uppmärksamhet än någonsin tidigare. Olika sjukdomar och tillstånd, såsom diabetes, kan ha en mycket negativ inverkan på synen. Regelbundna prov kommer att se till ögat hälsa skyddas.

Få dina ögon kontrolleras varje år. Din ögonvårdsföretaget professionella kan undersöka dina ögon för att se till att det inte finns några underliggande problem som håller på att utveckla. Även om du har bra syn, det är viktigt att få dina ögon granskas en gång per år. Gör detta regelbundet kommer att se till att du kommer att ha friska ögon när du blir äldre.

Gurka är bra för helande svullna ögon. Skär ett par skivor och lägg dem på varje öga, och vila i ca 20 minuter. När du får upp, kommer dina ögon att bli pigg och må bättre. Gör det som behövs, och du kommer att hålla området kring ögonen ser friska och unga.

Om du arbetar för långa perioder av tid på en dator, för att skydda dina ögon genom att ta täta pauser. Du kanske har märkt att dina ögon ofta känner sig spända, trötta och kliande under ordinarie arbetstid. Detta är förmodligen en god indikation på att du är över att arbeta för dem. Få upp och sträcka ut i några minuter, och erbjuder dina ögon lite tid borta från skärmen.

Omega-3 har visat sig gynnar ögats hälsa. Du skulle bli glad att se till att du har mat som har det näringsämnen i din kropp medan du kost. Några exempel på Omega-3-rika livsmedel inkluderar lummiga gröna grönsaker och fet fisk som tonfisk, hälleflundra och lax. Äta en portion av det ena eller det andra varje dag.

Om du lider av torra ögon, detta kan vara smärtsamt. Du kanske vill prova en hög kvalitet droppe saltlösning. Dessutom, små saker, som att blinka, kan öka tårproduktion. Försök att undvika att använda produkter som är fyllda med kemikalier. Över tiden, dessa kan faktiskt förvärra din torra ögon.

Om du vill se till att dina ögon inte är svullna, sätta ögat geler och krämer i kylen. Detta svalka kommer att bidra till att minska inflammation, plus att det kommer kännas bra när du sätter på den. Se till att använda din gel eller kräm varje dag för optimala resultat.

Välj en tjock, tät eye creme för att säkerställa att huden runt ögonen vistelser lärde och företag. Se till att den produkt du valt innehåller essentiella fettsyror, eftersom de är en nödvändighet för dina mest känsliga huden. Om du är en tonåring, tiden är nu att starta, men även vuxna kan ha nytta av att starta senare.

Använd en bomullsvadd indränkt i en lösning av rosenvatten och ett par droppar av ricinolja. När du placerar dessa kuddar på ögonlocken, kan du minska effekterna av ögat bränna. Andra irriterande problem med dina ögon kan minskas eller undvikas genom att använda denna metod också.

För att minimera öga stress, ta pauser när du har att spendera långa perioder arbetar framför en dator. Även om man tar en två-minuters paus varje halvtimme gör en enorm skillnad när det kommer till den avgiftsbelagda att arbetet tar för dina ögon, och du kommer att vara mer produktiva.

Det är mycket möjligt att ha ett öga skick och inte ens vet om det; vissa villkor inte ens ger några symtom. Det är därför det är viktigt att se ett öga läkare varje år, något som de flesta människor försummar att göra. En ögonläkare kan ta en noggrann titt på dina ögon och utreda eventuella problem som han eller hon kan hitta.

När du är utomhus, bära solglasögon. Solglasögon skyddar dina ögon genom att blockera skadliga strålar från solen. Dessa strålar, som kallas ultraviolett strålning, som kan bidra till grå starr samt makuladegeneration. Blockera strålar med solglasögon gör du för att skydda dina ögon samtidigt tillåter dig att titta på modet.

Nu när du har fått dessa tips, hur skulle du bedöma dina kunskaper om ögonvård tidigare? Då kan du hjälpa dina ögon att allt som de kan vara, för många år framöver, Du måste agera nu för att undvika att utveckla dålig syn. Medan många av de frågor som eye care är okontrollerbara, det är mycket viktigt att påverka vad du kan.