Mer Sperma

Tips Om Hur du Arkiv för Personlig Konkurs

Med den pågående ekonomiska turbulensen i världen, fler och fler människor funderar på att personlig konkurs som ett alternativ. Det kan vara det enda sättet att hålla fast vid din hem -, bil-och andra värdesaker. Ibland är det den enda livlina som du har. Följande artikel kommer att förklara personlig konkurs och de alternativ som kan hålla för dig.

Överväga att anlita en advokat som specialiserat sig i personlig konkurs. Även om de flesta stater tillåter dig att ansöka om konkurs utan att en advokat, i ditt fall skulle avfärdas om du inte fyller i dina papper på rätt sätt, och du kan behöva lämna ytterligare förslag för att skydda din egendom eller ansvarsfrihet för vissa skulder. En konkurs advokat kan hjälpa till att se till att du får de resultat du hoppas på när du filen.

Inkluderar alla finansiella information när konkurs. Saker som kanske inte verkar viktigt att du kan vara mycket viktigt. Inkluderar alla tillgångar som: bilar, varje procent av inkomst, pension konto, lager och allt annat som har värde. Dessutom har alla stämningar som pågår mot dig eller andra parter.

Läs om teh skillnader mellan Kapitel 13 och Kapitel 7 konkurs. Forskning dem på nätet för att se de positiva och negativa aspekterna av var och en. Engagera din advokat i ett samtal om varje typ, och be honom att svara på eventuella frågor du har innan du bestämmer vilken typ är rätt för dig.

Titta på alla de alternativ. Även om konkursen kan vara mycket skadligt för din kredit värdering när du filen, det kan faktiskt hjälpa dig i framtiden. Det kommer att finnas kvar på din kredit rapport för tio år, men om konkurs hjälper dig att övervinna din skuld nu, det kommer att bli bättre för din kredit värdering än att göra sen kreditkort och lån för resten av ditt liv.

Om du har ett kreditkort med din lokala credit union, det kan vara en som inte ges på grund av konkurs. Kontrollera med din kredit unionen att ta reda på om kredit kommer att fortsätta efter konkursen är slutgiltiga. Du måste fortfarande vara noga med att inkludera det i din ansökan med dina andra skulder.

Börja ta samtal från bill samlare. Du kan ha varit att undvika samtal från bill samlare, men om du arkivering konkurs du kan behöva för att tala till dem. Du behöver ha alla dina skulder läggs ut så att din advokat kan få arbeta med dem i ditt fall. Om du inte har en skuld, kommer det inte släppas ut, och du kommer fortfarande att få betala.

Många människor ser på konkurs som en möjlighet att få ut av att betala av sina skulder och ett bra sätt att börja om. Men ha i åtanke att en konkurs är ett allvarligt beslut, och en som noga bör övervägas. Konkurs negativt kommer att påverka din kredit för sju till tio år, och även om du tror att du kan göra utan en bra kredit, det finns dolda använder för god kredit du kanske inte vet om. Försäkringsbolag, fastighetsägare och även potentiella arbetsgivare brukar göra en kreditupplysning innan de gör affärer med dig!

Gör inte misstaget av att tveka att ansöka om konkurs eftersom du tror att du inte kan filen igen och kanske måste spara den för en sämre ekonomisk situation. Lagar varierar från land till land, men du kan lämna igen efter en viss period, vanligtvis två till åtta år, beroende på typ av konkurs in. Naturligtvis, du kommer inte vill att filen igen, men i händelse av förlust av arbete eller en allvarlig sjukdom, den möjligheten finns om du behöver det.

Om du är som ansökningsdag för konkurs och har enastående avlöningsdag lån, se till att få råd av din advokat om dem. Många avlöningsdag lån former innehålla en ansvarsfriskrivning om de är undantagna från framtida konkurser som kan fyllas i av dig. Dessa är emellertid inte stöd i lag. Sanningen är, din avlöningsdag lån är helt urladdat genom konkurs precis som alla andra obetalda räkningen.

I din personliga konkurs dokumentation, glöm inte att redogöra för alla skulder, lån och kreditkort. Även om det inte finns någon skuld på ett kreditkort, lista kreditkort på ditt kontoutdrag. En hel del människor förbise dessa poster när ansökan lämnades in, och de kan leda till förseningar i processen.

Som tidigare nämnts, det nuvarande ekonomiska klimatet håller fler människor i en ständig kamp, och många av dem vänder sig till konkurs. Om du bestämmer dig för att detta alternativ är det bästa för dig, kommer förhoppningsvis denna artikel har gett dig bra vägledning som du kan använda för att möta din ekonomiska framtid och göra positiva förändringar.