När Slutar Penisen Växa

Utmärkt privatekonomi Mål att Alla Bör Sträva Efter

Privatekonomi handlar om att göra val. Det är, naturligtvis, rätt och fel val. Ibland, naturligtvis, rätt verser fel är beroende av uppgifter om den situationen. Mer ofta än inte, men när det kommer till privatekonomi, vissa val är mer troligt att det blir fel än de är just som det noteras i denna artikel.

För att få en bättre uppfattning om vad som kommer att hända med de marknader du investera i, hålla koll på internationella nyheter. Amerikaner tenderar att ignorera nyheter från utanför USA, men detta är ett misstag när du handlar valutor. Genom att förstå vad som händer i världen, kan du förutse vad marknaden kommer att göra.

Att få ett kreditkort som belönar dig med frequent flyer miles. Detta är ett bra tips bara om du är noggrann med att betala av dina kort balans per månad. Dessa kort är oftast ge dig en stor bonus miles bula på din första köp plus miles för varje dollar du sätter på kortet. Du kan tjäna gratis flygningar mycket snabbt.

Successivt att byta ut alla glödlampor i hela ditt hem med CFL-lampor, som är långt mer effektivt. Byta ut dina gamla glödlampor med CFL-lampor är bättre för miljön, och kommer att resultera i en lägre elräkning. CFL-lampor även att pågå mycket längre än traditionella glödlampor. Dessutom kommer du att spara pengar genom att inte behöva ständigt att köpa nya lökar.

Använd aldrig ditt kreditkort för ett kontant förskott. Bara för att dina kort finns det betyder inte att du ska använda det. Den ränta på förskott är extremt hög och att använda en cash advance kommer att skada din kredit värdering. Bara säga nej till kassa förväg.

Om det är möjligt i ditt område, försöker ta sig runt utan bil. Mellan bil betalningar, gas -, försäkrings -, och parkering, dollar spenderas på att äga en bil som verkligen kan lägga upp. Det är inte möjligt för alla, men om du kan prova att använda allmänna kommunikationer eller dina egna två fötter för att ta sig runt.

Betala av dina höga räntor skulder innan du sparar. Om du sparar på ett konto som ger 5%, men är skyldig pengar på ett kort som avgifter 10%, du förlorar pengar genom att inte betala av denna skuld. Gör det till en prioritet att betala din höga räntor kort ut och sedan slutar använda dem. Sparande kommer att bli enklare och mer fördelaktigt.

När du går för att träffa en hyresvärd för första gången, klä på samma sätt som du skulle göra om du var på väg till en anställningsintervju. Huvudsak, du har för att imponera på din hyresvärd, så visa honom eller henne, att du är bra ihop, kommer endast att göra dem imponerad av dig.

Att avgöra vad som är rätt och vad är fel, i de flesta fall åtminstone, en intuitiv process. Detta är ännu mer sant när det gäller privatekonomi. De flesta av oss vet när vi slösar bort pengar. Det är ibland lite svårare att förstå när vi är klokt att investera det. Dock kan vi nå denna förståelse med hjälp av de tips ovan.