Normal Längd På Penis

Att Lära En Gammal Hund Nya Trick Med Hjälp Av Denna Artikel!

Så många människor sluta med oregerliga husdjur på grund av en rädsla för hund utbildning som har drabbat så många människor. Varför? Tja, att vara obildad i hund utbildning är ett enkelt sätt att vara ineffektiva i dina försök. Du bör vara mer aktiva i att lära sig mer så att du kan hjälpa din hund att lära sig mer. Prova dessa tips och flytta fram emot att lära sig nya tricks.

När du vill arbeta på utbildning din hund bör du börja med att se till att han vet hans namn. Minst 10 gånger per dag använder deras namn för saker som att spela, utfodring och godis. Försök att inte använda deras namn i en straff för att på det sättet när något bra händer de tror att deras namn som en bra sak, inte illa.

Använd alltid din hunds namn vid utfärdande av kommandon. När du tränar din hund, det är viktigt att kunna få och behålla deras uppmärksamhet. Med hjälp av din hunds namn när du ger ett kommando kommer att få dem att fokusera. Använd din hunds namn ofta. Få dem används för att både höra och reagera på det.

Alltid ge din valp massor av leksaker att tugga på för att hjälpa till med barnsjukdomar smärta. Annars kanske du hittar dina skor blir tuggleksaker. Sätta tugga toy framför det direkt så att det lär sig att denna leksak är vad den borde vara tugga. Tuggleksaker är viktigt för valpar som upplever smärta från tandsprickning. Ett bra alternativ är en frusen tvätta trasa.

Fokusera på ditt kroppsspråk när du tränar. Hundar reagerar mycket lättare att icke-verbala signaler. Uppmärksamma hur de reagerar på olika åtgärder och ansiktsuttryck som du gör för att lära sig vilken inverkan de har på dem. Håll dina ord kort och alltför punkt och förstärka det med kroppsliga handlingar.

Träna din valp bör starta så tidigt som 6 veckor gamla. Ju tidigare du kan börja träna din nya valp, desto bättre resultat kommer att bli. Studier har visat att hundar är som mest mottaglig för träning från 6 till 14 veckor gamla så använd din tid på ett klokt sätt.

För att hålla din hund från att skälla när du inte är hemma, du behöver för att göra honom tror att du kan dyka upp när som helst. Detta kommer att ta lite tid på din sida. Låtsas att lämna huset, men stanna utanför tills den börjar skälla. Öppna sedan dörren och leverera en sträng “Nej!” Detta kommer att göra din hund tror att du är all-seende och hörande. Ett par sessioner av denna teknik, och du kommer att träna din hund att hålla tyst.

Ge din hund en ordentlig motion rutin kommer att kraftigt hjälpa dig med din hund utbildning. Hundar har en mycket krävande övning livsstil, när de lämnas därhän, kan de utveckla dåliga beteenden som går hela vägen ner i kedjan. När du tar din hund ut på en löprunda eller promenad dagligen, det hjälper till genom att ge dem incitament för gott beteende, och som en extra bonus, motion kan hjälpa dig att hålla formen.

Efter din hund träningen är klar, avsluta med ett kommando som du vet att din hund redan kan göra. Detta gör att din hund undermedvetna att komma ihåg att det har genomgått dagar träning, och kan också hjälpa ditt djur för att behålla den information som det har lärt sig från träningen. Det kommer också att bidra till att upprätthålla rutinen.

När du tränar din hund, kom ihåg att ta regelbundna pauser och inte försöka sig på att lära ut för mycket på en gång. Din hund kommer snabbt att bli överväldigad och vägra att följa anvisningar om utbildningen är för lång. Så se till ditt förnuft och din hund genom att lära i små steg.

Om du vill ta itu med hundträning huvud, den bästa vägen att gå är genom den bästa lärande möjligt. Få den forskning som du behöver för att lära sig de strategier som är mycket effektiv även för proffs. Du bör inleda med tips i den här artikeln och få smartare om att lära din hund bättre.