Normal Penis Längd

Vad Finns Det För Incitament För Att Använda Miljöanpassade Energikällor?

Något som flera människor som inte inser att om grön energi är att det sparar pengar på el för ditt hem! Medan det finns många fördelar för miljön, going green är ett bra sätt att skära kostnader och även få skattelättnader! Läs den här artikeln för tips på att göra grön energi billigare.

Samtidigt är det vettigt att byta från vanliga glödlampor till lågenergilampor bör du vänta tills din gamla är alla utbränd. Det är inte en bra idé att kasta bort helt bra lampor i syfte att göra övergången eftersom det skulle vara ett sätt att slösa med energi.

Ställa in datorn så att den går in i viloläge när du inte använder den för mer än 10-15 minuter vid varje given tidpunkt. Medan de flesta människor tror som skärmsläckare spara energi de behöver inte, och bör inte användas som ett alternativ till att placera datorn i ett sovande tillstånd.

För grön energi konsumtion, kanske du vill överväga en alternativ källa för din makt behov som solenergi. Om du bor i ett område med hög solljus året runt, kan du installera dessa solpaneler på ditt tak och levererar delar av ditt hem med denna fri och ren energi från solen.

Installera batterierna med mycket nära till celler när du sätter ihop ett system för solenergi. Detta hindrar energin från att splittras i en lång kabel. Det minskar också någon chans att kabeln kommer att skugga cellerna, vilket minskar deras generation förmåga.

Åtgärd rådande vindhastighet på din fastighet innan du funderar på ett vindkraftverk. För att vindkraft ska vara kostnadseffektiva, du behöver en vind hastighet som är högre än 8,5 till 9 km / H på minst sextio procent av tiden. Något långsammare, och turbinen kommer inte att snurra snabbt nog för att generera mycket el.

Prova tätning av luckor under dina dörrar och fönster under sommaren och vintern. Detta kan hindra varm eller kall luft från utsidan från att komma in i ditt hem, som kommer att hjälpa till att hålla ditt hem vid en bra temperatur året om. Du kan också prova att sätta på mattor för att ge mer isolering till din golvbrädorna.

För att hjälpa dig att förbättra grön energi effektiviteten i ditt hem, bör du överväga att installera solpaneler i ditt hem. Solpaneler är en bra källa av förnybar energi och kan installeras på en relativt låg kostnad. Dessutom kommer du att minska ditt beroende av fossila bränslen och andra former av ohållbar energi.

Byt ut din ugn med en som har Energy Star-sigill på det. Du kan spara 15 till 20 procent på din månad energikostnader om du köper en mycket effektiv ugnen. Du kan även få skattelättnader som kommer att bidra till att täcka kostnaden för din nya ugn!

Om du inte har råd att få nya fönster som är mer energieffektiva, för att vara säker på att investera i några bra nyanser. Under sommarmånaderna, täcka windows under dagen för att hålla solen ute. Under vintermånaderna, lämna fönstret täcker öppna för att låta solen värma upp ett rum, och nära dem på natten om att hjälpa till att hålla kylan borta.

Med hjälp av grön energi behöver inte vara tidskrävande eller alltför dyra. Att bara få fluorescerande lampor, stänga av apparater när de inte används, eller att installera en programmerbar termostat som kan hjälpa till. Kom ihåg tipsen i den här artikeln, så du kan gå grönt för miljön och för din plånbok!