Omkrets Kuk

Design Tips För Smart Web Designer

En stor del av en webbplats framgång eller misslyckande beror på kvaliteten på dess web design. Att använda en effektiv och tilltalande webbdesign praxis kommer att se till att besökarna hittar din webbplats attraktiv, tillförlitlig och lätt att använda. Om din webbplats är dåligt utformade och svårt att navigera, internet-användare som kommer troligen att lämna din webbplats, utan att läsa något av dess innehåll. Använda idéer du har läst så här för att skapa de bästa utformad webbplats kan du.

När du designar en webbplats, det är viktigt att ha korrekt stavning och grammatik. Förutom att köra stavningskontroll på ditt innehåll, be en vän eller en arbetskamrat att korrekturläsa allt. Med bra stavning och grammatik på din webbplats kommer att hjälpa till att ge en professionell känsla och dina besökare kommer att vara mer benägna att återvända.

Införliva fast position navigering så att användarna enkelt kan använda din webbplats. Genom att låsa meny till en fast punkt på skärmen, kan du se till att den är ständigt synlig för användaren oavsett var de bläddrar du till på skärmen. Detta är inte bara bekvämt för besökaren, men kan också vara användbart för internet marknadsförare, eftersom detta gör det lättare för besökarna att vidta en önskad åtgärd (t ex köpa en produkt, registrera sig för ett nyhetsbrev).

Undvika onödiga skript. Skript som räknare och datum/tid manus egentligen inte tjänar något syfte, och eftersom de alla JavaScript, kan lägga till ett par kilobyte till sidan i filstorlek. Att bli av med dessa element även frigör utrymme på hemsidan. Byt ut de värdelösa skript med bra innehåll som ger användarna ska komma tillbaka.

Du bör uppdatera ditt innehåll och bli av med löpt ut innehåll regelbundet. Du kommer att stöta på som opålitliga eller en amatör om du har information om händelser som har länge gått. Tittarna vill veta att de är att få upp-to-date information, och brist på uppmärksamhet i att ta bort gamla produkter inte kommer att installera denna tro. Upprätta en tidsplan för att uppdatera din hemsida, och bli av med det innehåll som inte längre är relevant.

Uppmärksamma bakgrund av din webbplats. Vissa webbplatser har rörliga GIF bakgrund, vilket kan vara bra ibland, men kan göra din text svår att läsa vid andra tillfällen. Välj en bakgrund som är inte alltför störande för dina läsare, och att det går bra med resten av din design.

För att hjälpa dig att locka en mer professionell publik till din webbplats, se till att du utforma din webbplats med inga stavfel. När du utformar webbplatsen, använda en stavningskontroll och om behovet av att, i en grammatikkontroll. Om du har en webbplats med dålig stavning och grammatik, människor som inte vill göra affärer med dig för att de tycker att det är oprofessionellt.

Gör dina länkar uppenbara. Kunder gillar inte att spendera tid att vandra genom din webbplats du söker efter något de är intresserade av. Ha en webbplats karta, såväl som att tillhandahålla stor, framstående länkar kommer att hjälpa tittaren att hitta vad de letar efter utan att slösa tid på att jaga. Leda dem till din information.

Lär dig grunderna i HTML och CSS. Även om det finns många mallar så att du bara fylla i de tomma fälten, i syfte att skapa en webbsida, dessa mallar endast ger begränsade möjligheter design. Att förstå hur mark-up language och stylesheet arbeta tillsammans kommer att göra det möjligt för dig att anpassa din hemsida till ditt hjärta innehåll.

Inkludera bilder i din webbplats. Några bilder på din webbplats kan göra det mer lockande för besökare. Människor kommer att stanna längre på din webbplats om det har med bilder att kolla in.

De bästa webbplatserna för att kommunicera en hel del information i en liten mängd av ord. Om du är långrandigt, människor blir lätt uttråkad och hittar en annan webbplats som är tydligare. Se till att innehållet är relevant och lätt att förstå – dagstidningar använda en åttonde klass att läsa nivån, som är den vanligaste läskunnighet.

En enkel att använda och attraktiv webbdesign kan avgöra framgången för din webbplats. Bra webbdesign praxis kan bidra till att öka din trafik avsevärt. Å andra sidan, en dålig design kan göra en hemsida till ett totalt slöseri. Sätta dessa metoder att använda för att bygga en webbplats som kommer att vara roligt för dina besökare, och du är säker på att få en framgångsrik webbplats på dina händer.