Operera Större Penis

Att Söka Kunskap Om Guld? Du Måste Läsa Denna Artikel!

Med tanke på dess historiska hedersplats bland värdefulla råvaror, är det lätt att förstå varför guld fortsätter att vara av stort intresse att investerare på alla nivåer. Tyvärr kan inte alla som vill engagera sig i guld marknader har tillräckligt med kunskap att göra så framgångsrikt. I artikeln som följer är tänkt att åtgärda situationen för intresserade läsare.

När du köper guldet genom en privat försäljning, alltid testa för att se till att guld är riktiga. Det finns många bitar av smycken som är guldpläterade. För att se till att du köper den verkliga affären, investera i en gold-test kit. De är inte dyra och kan rädda dig från att köpa fools gold.

Separat smycken av deras karat värden innan du får ett erbjudande. En hel del gånger, guld köpare kommer att försöka ge dig ett pris för den lägsta karat och klumpa ihop allting. Tänk på det och göra en punkt för att separera dina stycken enligt karat, så att du får ett bättre pris.

Har du en allergi mot nickel? Om så är fallet, du är bättre att få smycken som har en högre guldhalt, som 18 eller 22 karat guld. Objekt som har en högre guldhalt är mindre benägna att orsaka en allergisk reaktion. Du bör också hålla sig borta från guldpläterade smycken.

Innan du säljer någon av dina guld, kontrollera vad det aktuella försäljningspriset. Detta kommer att bidra till att säkerställa att du får de pengar du förtjänar. Det finns många seriösa webbplatser tillgängliga online som kommer att hjälpa dig att komma upp med ett rättvist pris för ditt guld.

Om du säljer en guld-objekt som har ett värde utanför sin vikt i guld, måste du välja om du vill sälja bit för dess verkliga värde eller till dess att smälta värde. Privata säljare och pantbanker bara vill smälta värde. Om du vill sälja ditt guld som ett smycke, bör du hålla letar efter en bra köpare.

Vissa bitar av guldsmycken har värden över och bortom sin vikt i guld. Om du har antika eller designer bitar av guldsmycken du funderar på att sälja, ta dem till en värderingsman som först innan du säljer dem för skrotvärde. Det kan vara en köpare där ute som vill ha dina smycken för sina samlarobjekt värde, snarare än på dess guld värde.

Om du funderar på att bli en köpare eller säljare av guld, se till att du är lagliga! I Usa måste du ha en licens för att köpa, sälja eller handel guld i mängder på en regelbunden basis. Kontrollera med din stad eller ort om hur det var att bli licensierad och njut sedan av din nya rätt att handla med guld.

Förstå hur mycket guld guld är i varje uns. Till exempel, 18 karat guld innehåller mer guld än 14 karat. Detta beror på att i 18 karat guld det är 18 delar guld och 10 delar, andra legeringar. I 14 karat guld, det är 14 delar guld och 10 delar, andra legeringar. Av denna anledning, 18 karat guld säljer för mer än 14 karat guld.

Använda en magnet för att testa billiga smycken för att avgöra om det består av stål. Om pjäsen är äkta guld, magnet kommer inte att vara intresserade av det. Kontrollera lås separat från en kedja. Detta är ett bra sätt att testa det.

Kontrollera din lokala Better Business Bureau innan du köper eller säljer guld till en återförsäljare. Din lokala Better Business Bureau kommer att ha ett register över alla klagomål på ett företag. Genom att kontrollera med din Better Business Bureau, kan du se till att du säljer eller köper från en seriös återförsäljare.

Aldrig en impuls köpare eller säljare av guld. Det finns massor av känslor insvept med guld. Oavsett om det är en bit som har varit i din familj för åldrar eller en som är så vacker att du har bara fått ha den, kan du överväga att göra bort manschetten beslut. Ta ett steg tillbaka. Det finns stora priser arbetar med guld, så att små misstag kan lägga upp. Ta dig tid att göra det på rätt sätt.

Guld har en lång och anrik historia när det gäller att bevara och bygga upp en förmögenhet. Det bästa sättet att engagera sig i guld marknader i ansvarsfull mode är att studera flera grundläggande begrepp och metoder. Det är vår förhoppning att de fakta som presenteras ovan har gett läsare en bra resurs för att göra just det.