Penis Delar

Vill Bli Av Med Allergier? Läs Vidare

Oavsett om det är en rinnande näsa, ont i halsen, svårt att andas, eller något annat, allergier presentera sig i flera olika former. Till exempel, vilken yttrar sig som en irriterande knaster halsen i en och samma person kan vara livshotande i en annan. Vissa människor har allergiska reaktioner mot livsmedel, medan andra utvecklar allergiska reaktioner mot djur eller andra saker, till exempel mediciner. Kunskap är det vapen du behöver för att vinna kampen mot allergier.

Om du måste arbeta, köra bil eller annat sätt funktion hela dagen, hålla sig borta från allergi läkemedel som inducerar dåsighet. Ett antal mindre dåsig formler som finns idag, såsom loratadin. Dessa mediciner ger en säkrare sätt att kontrollera dina symtom på de dagar som du inte kan tupplur mitt på eftermiddagen.

Mögel är en av de vanligaste allergener, och badrummet är det rum som är mest benägna att odla. Detta beror på att fukt från badrum med dusch och badkar. För att hålla mögel till ett minimum, alltid slå på badrum och fläkt. Prova att måla med en mögel-beständig färg som kan hittas någonstans som säljer måla.

Om du delta i utomhusaktiviteter som camping, jogging eller team sport, du kan behöva tvätta dina träningskläder eller uniform oftare än vanligt– efter varje gång du bär den, om det är möjligt. Vissa personer som är särskilt känsliga kan även bli irriterad av gräs fläckar, svett och smuts på sina kläder.

Få ett allergitest. Att veta exakt vad man är allergisk kan vara den enskilt största nytta du kan ha i samband med allergier. Inte alla pollen är den samma. Vissa människor utlöses av träd pollen, andra av gräs eller ogräs. Vad du trodde var en allergi till sällskapsdjur ilska, kan faktiskt vara en allergi som orsakas av odiagnostiserade dammkvalster eller mögel problem i ditt hem. Endast ett allergitest som kan ge dig definitivt bevis på dina triggers så att du kan skapa en lämplig plan för att ta itu med dem.

För många människor låter sina allergier begränsa vad de kan göra. Detta behöver inte vara fallet. Det finns ingen anledning att sluta ta dessa vandringar som du brukade älska eller sluta spela spel med dina barn ut på gården. Kampen för dessa allergier och få en bra koll på dem. Göra en avtalad tid med en allergolog och räkna ut den bästa behandling som kommer att hjälpa dig mest.

Undvik att använda kasta mattor i ditt hem. Dessa kan samla damm och mögel och kan göra allergier värre. Om du måste ha mattor i ditt hem, välj de som kan tvättas. Du bör tvätta dem minst en gång i några veckor för att minimera ansamling av damm och mögel.

Rengör ditt badrum! Eftersom mögel gillar att föröka sig i badrummet, det är en bra idé att ge badrummet en vecka skuras. Använda ett blekmedel och vatten lösning för att tvätta väggarna och eliminera mögel. Denna blandning kommer också att förhindra tillväxt av mögel.

När du reser alltid komma ihåg att packa extra allergi medicin. Du kanske har några problem under en lång period, för att sedan plötsligt har en allergi attack när man minst anar det. När man arbetar med svåra allergier, du kommer sannolikt att behöva bära Epi-pennor med dig. Detta kan ge en dos av adrenalin som kan rädda ditt liv under en svår allergi attack.

Du bör undvika alla latex-innehållande produkter om du har en latex-allergi. Artiklar som innehåller latex innehåller kondomer, bindor, och en del kläder. Många av dessa har ett alternativ som inte är gjord med latex. Kontakta en farmaceut för rekommendationer. Läs etiketterna noggrant och se om de kan ha latex i den.

För allergiker som är särskilt känsliga för vanliga allergener, det är viktigt att minska eller helt undvika att använda händerna för att röra vid deras ansikten. Ytan allergener är lätt överföras från fingrar till känsliga områden, som mun, ögon och nasal område. Att röra vid ansiktet med smutsiga händer kan också leda till akne.

Få testas av en läkare för att ta reda på exakt vad du är allergisk mot. Du kan försöka att ta reda på dina egna, men att se en läkare och med lämplig blodprover är det enda sätt att veta säkert. När du har identifierat orsaken till dina allergier, du kan bli bättre på att behandla dem.

Offentlig allergier kan göra det svårt att njuta av det varma vädret under våren. Allt är pollinerande som gör det omöjligt att undvika att andas pollen ladin luft, så ditt bästa försvar är förmodligen medicinering. Det finns flera bra over-the-counter mediciner som är mycket effektiva. Några av dem har även senaste 24 timmarna så att du kan leva ett nästan normalt liv.

Användning av over-the-counter läkemedel som kan vara effektiva i att behandla och kontrollera allergi symtom när de används på rätt sätt. Var noga med att ta din antihistamin medicin innan de lämnar huset för att göra det möjligt att börja arbeta. Om du kör eller göra någon aktivitet som kräver din uppmärksamhet, att vara noga med att använda ett icke-sederande antihistamin för att undvika att man blir dåsig.

Om du är allergisk mot damm, se till att göra ditt hus obehagligt för dammkvalster. Se till att din ytor är alltid rent, och bli av med onödiga tchotchkes som du kan ha runt huset för att samla damm. Torka av ytorna med vatten eller rengöringsmedel istället för att använda en duster. Dessa kan sparka upp smuts, och orsaka en allergi attack.

Ta tid att lära sig om allergier. Att inte ha ett bra grepp om vad som orsakar dem är vad som håller många människor som lider av dem. Det finns många moderna läkemedel tillgängliga som kan hjälpa till att behandla gemensamma frågor och problem när det gäller allergier. Lära genom att läsa artiklar som denna.