Penis Förstöring

Följ Dessa Tips för Att ta Hand Om Din Hud

Hudvård är lika viktigt för din hälsa, det är för din självkänsla. Variabler, till exempel väder, temperatur och stress, som kan påverka din hud, så det är viktigt att veta exakt hur du ska sköta din hud typ. Denna artikel har tips för att se till att du titta och känna ditt bästa.

Vacker hud börjar inifrån. För att hålla din hy i tip top form, alltid komma ihåg att äta nyttiga frukter och grönsaker, och glöm inte vikten av vatten. Ta en daglig multivitamin kan vara till nytta också. Kom alltid ihåg, en glödande, ungdomlig hy beror på att bibehålla sunda matvanor.

Om du vill skämma bort din hud med en budget, bör du prova en at-home ansiktsbehandling. De steg i processen är att först rengöra, exfoliera, öppna dina porer, och tillämpa en mask för ca 10 minuter. Medan masken är på, koppla av och unna dina ögon med antingen gurka skivor eller nyligen stupade te-påsar. Slutligen,

skölj mask och applicera sedan återfuktare för att du huden.

Rökning är skadligt för din hud. Om du försöker att ha bra hud bör du undvika att röka eller att sluta. Rökning kan skada de fibrer som ger huden elasticitet och styrka. Rökning kan bryta ned näringsämnen och syre i huden, vilket resulterar i att huden inte får de saker som den behöver för att hålla sig frisk.

När shopping för sunblocks, leta efter produkter som innehåller titandioxid eller zinkoxid, som dessa två ingredienser bildar en fysisk barriär och inte bara en kemisk. Också vara medveten om de skillnader i täckning som följer av de olika SPF-betyg. Även en SPF 50 produkt-kvarter bara 98% av UV-strålar, med andra ord, ingen produkt block absolut allt.

Jasmin extrakt som kan användas för att effektivt återfukta huden. Jasmine har varit kända i hundratals år för att öka hälsan och vitaliteten i din hud. Det är generöst packat med antioxidanter och känns väldigt lugnande. Men det är en unik produkt och kan vara svåra att hitta i dina lokala butiker. Det är också betydligt högre i pris än i en vanlig hudkräm.

Blanda inte olika hudvårdsprodukter. Försök att köpa hudvård produkter för din hudtyp från en specifik produktlinje av ett varumärke. Att blanda olika produkter kan skapa en allergisk reaktion för din hud. Alltid testa allt innan du applicerar ditt ansikte och läsa ingrediensförteckningen på varje produkt.

När peeling, skrubb hårdare är inte svaret; gnugga längre är nyckeln. Genom att gnugga hårdare med peeling kan du göra mer skada än hjälpa. Med ett jämnt tryck och en lång skura, du kommer att beröva den döda huden utan att skada den nya friska celler nedanför. Tid för dig själv med en låt!

Det är viktigt att se till att du får tillräckligt med E-Vitamin, som finns i många livsmedel källor som avokado, i syfte att se till att huden håller sig mjuk och smidig. Om du inte får i sig tillräckligt, kan huden spricka och vara utsatta för infektioner och andra skador.

Visste du att maten kan användas för att läka din hud? Råa potatisskivor bära en hel del kalium, vilket gör dem idealiska för att minska mörka ringar under ögonen. Bara chill skivor lite innan du använder dem, och du har ett lugnande sätt att på ett naturligt sätt bekämpa dina mörka ringar!

Om du behöver en skrubba ditt ansikte och du vill använda en helt naturlig metod, försök strösocker. Strösocker, vilket är mycket billigt, eller ibland gratis om den förvärvats från restauranger, fungerar som ett slipmedel när den masseras in i huden. Den tar bort döda hudceller, vilket gör att nya hudceller till ytan.

För att rita ut även de mest envisa pormaskar, prova två gånger i veckan behandlingar med en näringsrik refining masque. Helst masque bör innehålla Kaolin lera, som är mycket effektiv för att ta bort orenheter och absorberar överflödigt fett, och åtstramning och krymper porerna. Över tid, kommer detta att skapa märkbara förbättringar i utseende och konsistens av huden.

Kämpa åldrande hud problem med ett naturligt botemedel med hjälp av en mogen banan och lite honung blandas med varandra. Mosa en mycket mogen banan tillsammans med en tesked av hög kvalitet honung och applicera försiktigt på huden. Låt blandningen för att torka och skölj sedan med varmt vatten. Denna naturliga botemedel kommer att strama åt huden samt lägga fukt.

Exponering för solljus bryter ner kollagen i huden på händerna, så se till att du är extra noga med att använda solskydd på händerna för att förhindra denna skada. Du kan hjälpa till att reparera skadan genom att använda krämer med alfahydroxisyra som finns aminosyror och peptider för att återuppbygga kollagen och tjockare hud över tid.

Använd solskyddskräm religiöst och hålla sig ur solen så mycket som möjligt om du lider av en utbrytning. UV-strålar från solen kommer att öka rodnad och inflammation i huden. Om du använder akne medicin, huden kan också bli mer känsliga för ljus av solen.

Dina läppar är lika viktigt att skydda din hud. UV-lip balms är kritiska. Läppar är känsliga, så du måste se till att hålla dem säkra från skadliga strålar. Cirka 47 procent av personer som använder UV-skyddad läppbalsam. Det innebär att upp till 53 procent är att utsätta sina läppar mot skadliga UV-strålar.

Genom att följa den praktiska råd i denna artikel, du kan se till att din hud ser bra ut hela tiden. Det är lätt att hålla upp och kommer att hjälpa dig att känna dig friskare. Låt inte vädret, tid och stress, ta ut sin rätt på dig. Ser mycket yngre ut än din åren, genom att ta bra hand om din hud.