Penis Förstorning

Nycklar Till Framgång när det Gäller Att Hem Ägare Försäkring

När du funderar på att köpa en försäkring paket för ditt hem, är det viktigt att du får varje typ av täckning du behöver. Beroende på var du bor och många andra faktorer, kommer du att behöva justera din täckning. Uppmärksamma att dessa tips och lär dig hur att få bästa täckning som möjligt.

När du shoppa runt för husägare försäkring priser, vara noga med att nämna något säkerhetsrelaterade förbättringar som du har gjort, speciellt om det är ett äldre hem. Helt enkelt att installera en brandvarnare på varje våning i ditt hem kommer inte bara att skydda ditt liv vid en brand, den kan du spara upp till tio procent årligen på husägare försäkring.

En fördel med att installera eller byta ut brandvarnare i ditt hus är att göra så kan hjälpa till att sänka kostnaden för din hemförsäkring. Om du har ett äldre hus, kan du spara upp till 10 procent per år. Du kan också få ytterligare rabatt genom att sätta in ytterligare larm i hela huset.

Det finns sätt att göra dina premier lägre. En politik som har högre självrisk kan uppnå detta. Öka din självrisk kommer att resultera i lägre premier. Har tillräckligt med pengar för att ta itu med de små reparationer som du måste betala för.

När du söker till husägare försäkring det finns saker som du kan göra för att hjälpa till med kostnaderna av din premie. En av de saker som du kan välja att göra är att göra din självrisk som är högre. Det kommer att sänka din premie, men du bör ha i åtanke att mindre saker såsom ett trasigt fönster, kan betalas ut i pocket av dig.

Avdrag för värdet av den mark som ditt hem är byggt på. Det är ganska dyrt och onödigt att täcka den mark som det är byggt på. Du kommer att spara en bra bit av pengar bara genom att ta reda på land är värt och göra avdrag från det belopp som du täcker din hemförsäkring.

För att betala lägre premier hemförsäkring, installera ett hem security system. Försäkringsbolagen normalt ge en rabatt på 5% eller mer, till hem som har en bibehållen trygghet. Du kan få betala mer för din trygghet på framsidan, men köpet kommer att spara pengar i det långa loppet.

Innan man får ett hyresgästen försäkring, ta en titt runt i din lägenhet och ta bilder av saker som du skulle vilja ha täckt om det var en katastrof. Beräkna varje föremål är värt och hitta en försäkring som täcker minst det belopp i det fall att du måste lämna in en fordran.

Tror noggrant om kostnaden för försäkringen innan remodeling ditt hem. Hur mycket ökningen beror på det material som valts för projektet. Du kommer att betala mer i försäkring kostar om du bygger med trä i stället för stål eller cement, eftersom trä är mer benägna att skadas på grund av hårt väder eller bränder.

Att hjälpa till att sänka din husägare försäkring årlig premie, kommer du vill betala av dina lån så snabbt som möjligt. Detta sänker din premie, eftersom försäkringsbolagen tror att när hemmet är din, kommer du att vara mer benägna att ta bättre hand om det, att sänka risken för att du behöver lämna in en skadeanmälan.

Att vara väl skyddad och att se till att du får pengar som kommer till er från en husägare försäkring fordran, vara säker på att allt är väl dokumenterade. Detta kan vara från att ta fotografier och videor av allt i och runt ditt hem, och sedan lagra kopior av dessa på en säker plats eller till och med på en släktings hem. Med denna inventering som utfördes som sådan kommer att bidra till att förkorta fordringar processen.

Överväga dina försäkringspremier när du lägger till förbättringar till ditt befintliga hem. I de flesta fall trä strukturer är dyrare att försäkra som de är extremt brandfarliga. Överväg tillägg hjälp av betong, tegel eller stål som sin försäkringspremie är betydligt lägre. Andra potentiellt farliga förbättringar, såsom pooler kan öka dina försäkringspremier betydligt.

Uppdatera din försäkring om du gör några strukturella ändringar eller renoveringar till ditt hem. Om du har gjort några förbättringar som kommer att öka värdet på din bostad, bör du låta försäkringsbolaget vet så de kan uppdatera er politik för att återspegla det aktuella värdet av ditt hem.

Överväga den totala kostnaden innan du skickar in en fordran på ditt hem ägare försäkring för att förhindra att premien ökar. Om den totala kostnaden för en fordran som är lägre än din självrisk beloppet, inte filen påståendet. Samtidigt, om kostnaden är inte mycket över din självrisk, kan du överväga att lämna in en fordran. Ofta, att hålla en lägre anspråk på tal om er politik, hindrar priser ökar på lång sikt.

Försäkringar för ditt hem är inte en en-storlek-passar-alla paket. Den typ av täckning som du får kommer att bero på många faktorer. Se till att du alltid lära sig om försäkringar, och glöm inte att använda de tips du bara läsa den här för att spara pengar på din försäkringspremier utan att behöva avstå från någon täckning.