Penis Medel

Bästa Tips För att Bli En Bra skådespelare.

Från junior skolor till högskolor till National Basketball Association, basket spelas på många nivåer i organisationer runt om i världen. Det kan också spelas på en skolgård eller ens i din bakgård. Oavsett var du spelar, om du vill förbättra dina kunskaper, läs denna artikel för att lära dig mer om spelet.

Det är lätt att vara fokuserade på brott när du är lärande hur att spela basket, men du borde verkligen fokusera din verksamhet på försvar. Försvaret är det som vinner basket spel. Brott får alla beröm och uppmärksamhet, men utan ett bra försvar, något basketlag är avsett att förlora.

Alltid skydda bollen när du är i besittning av det. Hålla din dribbla bort till den sida av kroppen för att göra det svårare för en annan spelare att stjäla bollen. Medan du i allmänhet vill undvika att dribbla framför dig, du kan göra så om det finns några andra spelare i din omedelbara närhet.

När skytte basket, det är viktigt att upprätthålla en god balans. Hoppa och lutande åt höger eller vänster kan resultera i ett missat mål. Lära sig att hoppa rakt upp och samtidigt behålla din balans för bästa resultat. Du kan öva på detta genom att köra och skjuta bollen under din praktik tid.

När du dribbla, se till att du använder fingertopparna istället för palmer. Här får du mycket mer kontroll över bollen. Med dina handflator kan få bollen att gå över den plats på domstolen, medan du använder dina fingertoppar håller det under din kontroll när du har för att köra.

Alla har sina egna styrkor och svagheter. Lär dig att spela din styrka och praxis för att förbättra dina svaga punkter. Inte alla i laget kan vara killen som poäng för varje punkt. Din position kan vara bättre lämpad på defensiven slutet. Du kan bara lära sig dessa saker genom att öva och spela.

Alltid vet var de andra spelarna, både på ditt lag och oppositionen. Du behöver veta vem som ligger nära nog för att stjäla bollen från dig, som du kan vidarebefordra till och som skulle kunna återhämta om du missar. Att bo på toppen av spelet innebär att veta att det låg på marken.

Se till att du vet vad som händer med dina fötter. Om du skjuter på baslinjen, du kommer att förlora bollen för att vara out of bounds. Tar en massa steg när du inte dribblingar innebär att du är ute och reser och det är en omsättning samtal. Dessutom flyttar en fot medan du arbetar på att ställa en skärm eller plocka kommer att producera en foul.

Att behärska dribblingar, prova 10-5 borr. Börja med höger hand och makt dribbla i 10 sekunder. Sakta ner det i fem sekunder, sedan byta händer och upprepa. Detta hjälper dina armar lära sig om förändringar i dribbling takt i samband med en konkurrenskraftig spel, bygger muskler och ger dig kraft.

En bra defensiv strategi som kommer att hålla dina motståndare på sina tår. Ta ut dem av sin egen komfort-zon. Göra aggressivt spel. Aldrig låta dem styra spelet spelningar. Om de gör det, de kommer att dominera dig. Du gör den rör sig, vilket hjälper till att flytta fart.

Rutan för varje tillfälle som du kan. Om du inte rutan att du kommer att hitta dig själv att sitta varmt på bänken efter varje rast. När rekyl är det, ta ansvar och få tränare uppmärksamhet med din enorma skicklighet. Fungerar detta i praktiken och tillämpa den under spelet.

Att öka styrkan i dina händer är ett bra sätt att förbättra din boll hantering färdigheter för basket. Finger armhävningar ska bli en regelbunden del av din basket praktiken rutin. Du kan också öka handens styrka genom att klämma en tennis boll på och av hela dagen. Börja med att göra detta varannan dag och bygga upp till 6 dagar per vecka.

Den enda sak du bör någonsin betala uppmärksamhet till utanför rektangeln av domstolen är din tränare skriker. Inte tänka på vad fansen jublar eller bua, eller ens hur många personer är närvarande. Förvisso aldrig lyssna på dina föräldrar. Din coach låt dig på laget och bestämmer sig för din speltid, inte mamma och pappa.

Förstå grunderna i basket är det stod mellan ditt nuvarande spel och en mycket förbättrad version. Med dessa tips är redo att användas, kan du nu amp upp dina färdigheter tills du börjar vinna mer än du förlorar. Detta kommer att ge dig vad du behöver för att älska basket igenom.