Penis Stånd

Styra Din Pest Problemet Med Dessa Enkla Tips

Med valfritt antal oönskade skadedjur i ditt hem kan göra för en stressande situation. Om du vill skadedjur att komma in i ditt hem, de kommer ändå. Det enda sättet du kan se till att skadedjur inte köra ditt hem är att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder. Denna artikel är utrustad med beprövade råd för att hjälpa dig att få ett handtag på alla situationer.

Gör en enkel frukt flyga fälla med hjälp av en 2-liters flaska och några cider vinäger eller vin. Skär flaskan på mitten och vänd den övre inne i den nedre halvan, som en tratt. Lägg till en tum eller så på din valda flytande, lämna lite utrymme mellan den och öppnandet av flaskan. Flugor kan komma in, men de kan inte flyga ut och kommer att drunkna.

Se till att du inte har någon godis som ligger runt det område av ditt hem. Godis är gjord av socker, som kan locka ett brett sortiment av buggar. Därför det bästa du kan göra är att äta i köket och se till att godis inte komma in i andra delar av huset.

Om du är djurägare, att ditt husdjur kan vara anledningen till att skadedjur kommer tillbaka. Ta dig tid att hålla din pet ‘ s mat skålar ren. Om någon vatten från skålen är spillt, torka upp det omgående. Lagra foder för sällskapsdjur i behållare av plast snarare än papperspåsar de kommer in. Alla dessa saker kan locka till sig fel.

Se till att ditt hus är förseglad hela tiden så att det buggar från utsidan kan inte komma in. Du kan placera en gummi barriär under din dörrmatta, som är en gemensam farstun av buggar från utsidan. Detta kommer att hjälpa till att försegla ditt hus så att fel inte kan komma in och störa dig.

Försök att begränsa mängden av varma miljöer som du har i ditt hus. Gå runt till olika rum i ditt hem och försök att mäta temperaturen där skadedjur skulle vilja leva i de flesta. Om du hittar ett rum som är för varm, prova med att minska den totala temperaturen där.

Mat som är lagrad måste förslutas väl. Många typer av skadedjur lockas till doften av mat, så att inte ge dem något att vara dragen till. När din papperskorg är full, bör du genast ta ut det. Skadedjur älskar den här doften och kommer att resa långt för att hitta källan.

Var noga med att stänga alla öppningar genom vilka gnagare kommer in i ditt hem. Detta är särskilt viktigt innan vintern, när det gnagare kommer att leta efter en varm plats att ta skydd. Leta efter sprickor och hål i alla storlekar runt fönster, ventiler och grunden för ditt hem. Några små gnagare behöver mindre än en fjärdedel tum att pressa in i ditt hem.

Denna artikel diskuteras några vanliga sätt att du kan bli av hushållens skadedjur. Med skadedjursbekämpning i dina egna händer är oftast en bra idé, särskilt om du har ont om kontanter. Använda tips från denna artikel för att hjälpa dig att slåss mot skadedjur och se till att de inte gör camp i ditt hem längre!