Potenshöjande Mat

Kolla in Dessa Tips Om Hund Träning

Utbildning en hund är svårt, men vem som helst kan bli framgångsrik och ha kul på samma gång. Denna artikel kommer att hjälpa dig med processen. Om du ger dessa super tips en chans, det kommer att göra att utbilda din hund så mycket lättare.

Som med allt, förstärka bra beteenden från din hund. Se till att du har godsaker till hands, eller bara använda massor av beröm för åtgärder som är bra. Detta kommer att lära din hund att försöka få en behandling, eller ditt beröm och stärka dem att vad de gjorde var någonting du vill att de ska fortsätta att göra.

Alla hundar behöver daglig motion och det kan vara en viktig del av din utbildning ansträngningar. Daglig motion visar din hund att han är en medlem av familjen, liksom att låta honom veta att du är en stark ledare. Övningen uppmuntrar hans förtroende och ger dig underbar bindning möjligheter.

När man arbetar på att lära hunden ett kommando, hålla kurser kort. Det är mycket bättre att träna din hund i 5 minuter, 3 gånger per dag, än alla inom en 15 minuters session. Detta kommer att hålla din hund i fokus. Innan din hund får uttråkad, avsluta sessionen. Detta kommer att hålla honom intresserad och vill ha mer.

Ett antal repetitioner kommer att vara nödvändiga innan din hund kommer att kunna behärska ett nytt kommando. Det är mycket sannolikt att ta många repetitioner av ett kommando för att din valp för att fullt ut förstå det. Hålla undervisning i det och ha tålamod. Hunden kommer att lära dig i tid.

Se till att hålla din hund träning kort. Djur blir uttråkad snabbt och är mindre benägna att svara om de inte är engagerad i vad du gör. Syfte för att arbeta med ditt husdjur tre gånger per dag under cirka fem minuter åt gången. Detta kommer att lämna dem som vill mer och kommer att göra din övergripande programmet mer framgångsrika.

Efter din hund träningen är klar, avsluta med ett kommando som du vet att din hund redan kan göra. Detta gör att din hund undermedvetna att komma ihåg att det har genomgått dagar träning, och kan också hjälpa ditt djur för att behålla den information som det har lärt sig från träningen. Det kommer också att bidra till att upprätthålla rutinen.

Grunderna av att utbilda din hund innebär ransonering av mat och fysiskt visa hunden vad den ska göra. Genom ransonering mat din hund får under hela dagen, kan du använda godis vid träning mer effektivt. Genom att fysiskt röra på sig hunden att du kan “tvinga” hunden att förstå vad du tänker hunden att göra, i respons till ett visst kommando.

En bra hund, träning tips är att ha era hundar mötas i en park om du planerar på att få en ny hund i ditt hem. Genom att låta hundarna träffas i parken, hundar kommer att vara mer vänligt med varandra, och det kommer att ta dominans ur ekvationen.

Ett tips att hålla i åtanke när du tränar din hund är att det är viktigt att se till att din hund har alla sina behov uppfyllda. Din hund kommer inte svarar så bra på att berömma eller bestraffning och inte kommer att kunna fokusera på att lära sig kunskaper, om han inte blir väl omhändertagen. Se till att mata honom väl, skydd honom bekvämt och tillbringa tid med att spela med honom.

Så, oavsett om det är en valp eller en äldre hund som ni har antagit, genom att använda dessa tips hittar du att utbildningen är mycket lättare. Det är bara att försöka hålla sig till de tips och råd som ges. Ge det tid, och så småningom kommer du att få bra resultat.