Potenshöjande

Fiske Tips För Hela Familjen

Om du vill fånga så mycket fisk som du vill på kortast möjliga tid, du måste ha en plan. För att skapa bättre på att planera, måste du ha en grundläggande kunskap om de bästa råd som det är när det kommer till fiske, och denna artikel kommer att hjälpa dig, så läs på!

Fiske bör alltid ske med en grupp människor som förstår vikten av lugn. Till skillnad från många andra sporter, fiske kräver långa perioder av tiden utan ljud alls och mycket lite rörelse. Detta bidrar till att locka fisken närmare din plats utan att skrämma dem bort.

Om du fiskar i en flod eller en sjö, kanske du upptäcker att du får bättre resultat om du kastar nära stranden. Fisk som gillar att äta insekter som trivs i dessa platser, så att provkasta nära kanten så att du kan få mest fisk och letar efter mat. Kom ihåg att undvika att trassla in ogräs.

I syfte att öka antalet fiskar du fångar, kontrollera din krok och se till att den är vass innan du börjar fiska. Om kroken är mycket vass, du kommer att ha en svår tid att hålla något på det. Vässa upp dessa krokar innan du ger dig iväg på din fisketur så ingen tid går till spillo.

Ge flugfiske ett försök! Det är helt annorlunda än det traditionella fisket, men det kan komma med många belöningar. Du kommer att behöva helt olika utrustning, från staven till dina kläder.

För att förbättra din framgång i fiske, undvika att “hot spots” eller upptagen fiske platser. Du är mer benägna att fånga fisk i vatten som inte har rörts upp av andra båtar. Om du måste fiska nära andra, använda en annan typ eller olika färg på bete för att göra ditt erbjudande mer tilltalande.

Vissa människor hålla den fisk de fångar för att äta ändamål. Men, andra föredrar att fiska med hjälp av fångst-och släpp metoden. Om du är det senare, då det första blöt dina händer, nästa du behöver för att mycket försiktigt ta bort kroken från fisken. Slutligen, fisken kan återvända till vattnet och låt gå.

Vid fiske i de kallare månaderna och särskilt när is fiske, bär massor av lager, och få reservdelar kläder. Du kan alltid ta extra lager, men du kan inte sätta på kläder du inte ta med. Fiske är ofta en våt verksamhet, och i den kalla, våta kläder kan vara en mördare. Byt blöta kläder för torr när du kan.

Fiskare som är villiga att fånga sina egna bete och vill ha något annat än daggmaskar, skulle vara klokt att jaga ett par gräshoppor. Placeras på ett ovägt linje och får slingra sig runt på öppet vatten, dessa buggar är nästan säker på att locka några stora bas när rösterna över djupa, skuggade fiskeområden.

Om du inte vill behålla den fisk du fångar, är det viktigt att du är ordentligt fånga och släppa. När du fånga och hantera fisk, det ökar deras mjölksyra, det orsakar deras pH att öka, och den kan bära ut dem. Detta kommer att göra dem mer sårbara för rovdjur.

Alla som fiskar skulle vara klokt att titta på vädret innan man börjar på en fisketur. Vädret har en stor inverkan på beteendet hos fisk så se till att du är förberedd för alla situationer som kan uppstå. Detta kommer även att låta dig för att klä på lämpligt sätt för dagen.

Om du ansluter en fisk, för att sedan vara säker på att du kan få det, inte panik. Om fisken simmar i motsatt riktning, inte hala in det. Om du kan slappna av, ditt spö, drag och vatten kommer att göra jobbet åt dig. När du har kroken ordentligt ansluten till fisk, börja dra. Hålla din väg som ligger i 45 graders vinkel i förhållande till sjön och sikta på fisken.

Om du har en stor fisk på kroken, inte panik. Det kommer förmodligen att kämpa för en viss tid, så försök inte att rabbla det i alltför snart. Du kommer att riskera att bryta din stav samt förlora fisk. Du bör ställa in ditt drag och vänta på att fisken ska bli trött innan du kan försiktigt rulle här.

Fiske är en ädel strävan, antingen för skojs skull eller fest. Vad har du läst den här har utrustat dig med all den kunskap som behövs för att räkna ut hur, var och när man fiskar för bästa möjliga resultat. Så att använda sig av vad du har lärt dig och njuta av din framgång i vattnet!