Prostata Impotens

Fin Stationär Dator Råd för Att Lära sig Mer Om En Dator Med

En hel del kunskap behövs om du vill veta hur man använder datorer. Denna guide har skrivits för att hjälpa människor att lära sig om dessa typer av datorer. Om du är intresserad av att lära sig fakta om denna typ av sak, då ska du läsa vidare och du kommer att lära dig mycket mer.

Om du köper en stationär dator på nätet, vara säker på att se det i person, om du kan. Om du till exempel ska köpa en Dell-dator på nätet, försök att se det i en butik nära dig innan du köper den. Du kanske tycker att knapparna är för nära varandra för komfort, eller att skärmen inte är så stor som du trodde. Om du kan se en fysisk modell, kommer det att bidra till att göra ditt beslut lättare.

Gör en boot check när du upptäcker att din pålitliga skrivbordet är inte att köra så fort på som det ska. Köra MS Config programmet, som finns på start-menyn. Du kan se vilka program som körs vid uppstart av datorn. Om det finns program som du inte använder, ställer in dem så att de inte startar automatiskt. Detta kommer att snabba upp ditt system.

Ett bra sätt att bestämma vilka funktioner du vill ha i en ny dator är att prova olika modeller innan du köper. Många butiker har ett stort urval av modeller ställa upp och det är en klok idé att spendera lite tid att prova dem ut. Du kan se vilka tangentbord som är mest bekvämt och vilken skärmstorlek som är rätt för dina behov.

Innan du köper en ny stationär dator, göra en lista över alla de saker du vill använda din dator till. Har du ett barn som kommer att behöva för att göra skolarbete eller älskar du att spela spel online? Du kommer att vilja köpa en modell som inte bara har rätt programvara installerad för dina behov, men också kommer att vara tillräckligt snabb för att köra program som du tycker om att använda.

När du köper en stationär dator med avsikt att skapa Dvd-skivor eller Cd-skivor till din egen, att ta hand för att kontrollera att den modell du funderar på har en integrerad brännare. Medan de flesta nya versioner kommer att ha den här funktionen, inte för att upptäcka att en viss modell inte kan leda till stor frustration. Försök att rädda dig själv försämring i förväg.

Om du gör foto eller en video att fungera, du kommer att ha en stationär dator med minst fyra kärnor. Kallas quad-core, det här skrivbordet kommer att ge dig en hel del av multitasking förmåga. Din dator kommer inte att stamma när du har flera stora program som är öppna. Detta kommer att spara dig en hel del frustration under ditt arbetspass.

Det första steget mot att köpa en ny stationär dator är alltid att göra en lista över dina krav. Kommer du att redigera video? Då behöver du en stor hårddisk och mycket RAM-minne. Leta upp vilka funktioner du behöver och sedan se till att alla datorer som du funderar uppfyller eller överstiger den här listan.

Du vill säkerställa att den programvara som du får med din dator är lagligt. Du borde vara med tanke på CD-skivan med rätt nyckel så att ägandet kan vara visat om det behövs.

Om ett hemmakontor eller småföretag som kräver en eller flera stationära datorer, många människor har också en laptop eller iPad för din bekvämlighet. Alla datorer kan dela den mest viktiga program och information, vilket gör det enkelt för säljarna att hålla kontakten med sina kontor när du är ute på vägen.

Att köpa en renoverad stationär dator kan hjälpa dig att spara en hel del pengar. En renoverad dator har lämnats tillbaka till tillverkaren, om det har kontrollerats för eventuella brister. Tillverkaren kan inte lagligt sälja datorn har nya, dock. De renoverade dator kommer att fungera lika bra som en ny maskin, men kostnaden kommer att bli betydligt mindre!

Ställa in en tidsram för när du vill köpa en dator istället för att välja en specifik dag du har för avsikt att genomföra köpet. Om du ger dig själv ett fönster i tre eller fyra veckor, har du tid att hålla ett öga på flash försäljning, rabatter och även renoverade nya annonser på webbplatser för maximal besparing.

Det är nog inte så svårt att inse att stationära datorer är bra att arbeta med. Du måste bara se till att du vet vad du gör så du inte hamnar bryta något. Läs den här artikeln igen när du har att ta itu med desktop-datorer så att informationen kan vara frisk i ditt sinne.