Snoppar Med Stånd Bilder

Vet inte Vad jag Ska Göra Om Sömnapné? Prova Detta Råd.

Sömnapné är en vanlig, alltför ofta odiagnostiserade hälsoproblem som presenterar en myriad antal problem. Nyckeln till att leva ett hälsosamt liv trots att diagnosen sömnapné är att lära allt du kan om bästa behandlingsalternativ. Fortsätt läsa denna artikel för att upptäcka flera sömnapné hälso-och sjukvård tips.

Få igenom sömnapné genom att samråda med din läkare om att få en CPAP maskin. Dessa maskiner kan vara högt, men de kan hjälpa dig att få igenom natten. Vissa maskiner kan vara ganska liten och mycket lugn. Din läkare kommer att vara medveten om de bästa maskinerna.

Gör svalg och tunga övningar dagligen för att minska din sömnapné symtom. Resultaten av den senaste tidens forskning tyder på att käken motion och tunga övningar kan avsevärt minska förekomsten av sömnapné symtom. Gör bara ett fåtal av dessa övningar varje dag kan hjälpa dig att få en god natts vila.

Justera din CPAP-maskin. De flesta maskiner levereras med standardinställningar som kanske inte motsvarar dina behov. Du ska kunna reglera luftflödet: försök med olika inställningar och välja en som verkar fungera för dig. Om du känner att din maskin inte fungerar som det ska kan du försöka ändra inställningarna igen.

Du måste vara noga med att inte använda sederande läkemedel om du har fått diagnosen sömnapné. Något som bedövar du kommer att sakta ner din andning, särskilt när du går att sova. När du är sövd av medicinering, din hals muskler kommer att slappna av och kollaps snabbare när du sover.

Kontrollera om det finns en korrigerande apparaten kan hjälpa till att lindra din sömnapné symtom. Att ha ett överbett, en liten käke eller en infälld hakan kan orsaka dina luftvägar att vara smalare på grund av hur din käkbenet är inställd. Dessa anordningar som hjälper till att skapa rätt anpassning av din käke medan du sover, och öppnar upp dina luftvägar mer. Som ett resultat, kan du uppleva färre sömnapné symtom.

Utöva din nacke och hals. Sömnapné orsakas av din hals blir blockerad när du sover. Genom att stärka musklerna i din nacke, hals och käke, kan du hjälpa dina muskler att stå emot trycket. Spendera ett par minuter varje dag utför övningar utformade för käken och nacken.

För att hjälpa dig att räkna ut om du lider av sömnapné, kan du bli ombedd av din läkare att hålla en logg över din sömn. Sova loggar poster där patienter skriva ner längden och kvaliteten i deras sömn. Om du sover med en annan person, kommer de att kunna hjälpa dig att hålla koll på snarkning, avbrott i andningen, eller runkar av dina lemmar. Din läkare kommer då att kunna berätta om du lider av sömnapné.

Överväga en alternativ sömnapné flower remedy terapi (även känd som väsen terapi). Vervain används i denna behandling för sin lugnande och avslappnande effekt. Detta kan hjälpa till att behandla dina symptom, inklusive sömnlöshet problem som är förknippade med din apné. Som en extra bonus, det hjälper också till att minska det totala stress och lägre högt blodtryck.

För att leva ett hälsosamt liv efter diagnosen sömnapné, är det viktigt att utbilda dig själv om sjukdomen och studera alla de senaste, mest effektiva behandlingsalternativ. Sömnapné är inte en dödsdom. Genom att dra nytta av de tips och råd som ges i denna artikel kan du dramatiskt förbättra din hälsa.