Stånd

Hur man Gör Den Bästa Commercial Real Estate Beslut

När du funderar på att köpa eller ens sälja kommersiella fastigheter, det finns bokstavligen tusen olika saker du måste vara medveten om för att se till att du inte får brännas i transaktionen. För några bra tips på hur man ska hantera i kommersiella fastigheter, kolla in denna artikel.

Blandad användning stadsplanering är ett fastighetsbolag strategi som kan lägga avsevärt för att en fastighets värde. En fastighet belägen i en stadsdel som planeras för blandad användning, kommer att ha butiker, tjänster och offentliga projekt som ligger i närheten. I en blandad användning utveckling många åtgärder vidtas för att förbättra områdets lokala karaktär och minska de boendes tillit till bilar. Ett hem i en sådan närhet kan vara värdefullt och trevligt att leva i!

Ett viktigt tips att tänka på när de investerar i kommersiella fastigheter är att köpa en fastighet med så många enheter som du har råd att köpa. Detta är viktigt eftersom din inkomst andel kommer att öka till fler enheter du hyr ut. Medan du behöver betala mer i förskott, din avkastning på investeringen kommer att vara mycket större.

Om man köper råmark de kan någon gång göra en stor summa pengar när en annan köpare vill köpa det för att utveckla det för fastigheter. Om den person som ursprungligen köpte den mark som innebär att de kan också utveckla fastigheter själva att göra mer än att sälja marken obebyggd.

Om man gillar skidåkning eller vill äga några fastigheter som kommer att ha en attraktiv funktion för hyresgäster att de bör överväga att köpa en fastighet som ligger nära populära områden för skidåkning. Genom att köpa fastigheter som ligger nära dessa områden man kan locka hyresgäster och har en plats för sig att använda.

Vissa lägenheter har ett garage. Mät innan du hyr lägenheten för att se till att din överdimensionerade Stadsjeepar eller plocka upp lastbilar får plats inuti. Du kan bara ha en extra parkeringsplats förutom ditt garage och det kommer att finnas utrymme för att parkera din extra långa fordon. Vidta nödvändiga åtgärder med ledningen innan du hyr så kan det vara omöjligt att avhjälpa situationen senare.

Om du kommer i kontakt med en person som representerar en fastighet som du har ditt öga på, se till att fråga dem vad deras del är i denna ekvation. Det är viktigt att du vet detta eftersom du måste göra allt du kan för att skydda din personliga intressen.

Bygga upp ett nätverk inom världen av fastigheter. Om du vet att andra investerare, entreprenörer eller privata långivare, har du fler chanser att hitta en bra affär. En hel del kommersiella fastigheter säljs mellan individer utan även som listas. Göra rätt vänner på rätt ställen för att hitta bra möjligheter.

Se till att du kan hänvisa till andra investerare med mer erfarenhet än du. Om detta är din första investering, det är en massa regler och utgifter som du inte vet om. Bli vän med en erfaren investerare eller hyra en för sin expertis, och få dem att hjälpa dig med den transaktionen.

Full service commercial real estate brokers tjäna som ombud för både köpare och säljare såväl som köpare endast företrädare. Du kommer definitivt att dra nytta av att utnyttja kompetens som en köpare företrädare har att erbjuda dig. De kommer att förse dig med den kontroll som du behöver på den kommersiella marknaden.

Alltid bär det juridiska fastigheter former, både för att köpa och sälja. Dessa kan hittas gratis på nätet på många ansedd fastigheter webbplatser. Gör din forskning för att se till att formen är ett juridiskt dokument, och du kommer aldrig att behöva söka efter en skrivare om de former som annars inte är tillgänglig.

Ha en affärsplan med en tydlig riktning är mycket viktigt i kommersiella fastigheter. Människor kommer att ta dig mer på allvar om du har en tydlig plan i åtanke. Se till att inkludera siffror, fakta och beräkningar. Du vill att de människor som funderar på att investera med dig för att ta dig på allvar.

När du gör kommersiella fastigheter investeringar, krävs att du har en handpenning. Utöver detta, kommer du också att behöva allvar pengar, poäng, och avslutande kostnader. se till att ha dina egna pengar när du vill investera i fastigheter, som bankerna är mindre benägna att låna en full summan för att täcka kostnaderna, och mer benägna att låna en bråkdel av den summan.

Ett bra tips för att hjälpa dig när investera i kommersiella fastigheter är att försöka positvely påverka områden av uppskattning som du kan styra. Du bör överväga om du kan lägga till någon form av utveckling för att din egendom och om du kan öka dina priser när hyresgäster lämnar. Att förbättra de områden av uppskattning kan du styra positivt kommer att öka din vinst.

Att förlora sig i affären, om bara ett par procentenheter eller hela din bankrulle, har inte att hända alls. Så länge som du håller på att lära sig om marknaden och arbetar för att anställa typer av tips som du lärt dig i denna artikeln, du borde kunna få igenom någon affär i winners ” – kolumnen.