Storlek På Kuk

Tips för Att Göra Din Läxa Innan du Köper En livförsäkring

Är du ute efter att köpa en livförsäkring paket, men förlorade till vad paketet kommer att ge den bästa täckningen för din situation? Om detta låter som du, läs vidare för några enkla att förstå råd om att välja livet försäkring som täcker dina behov och förväntningar, utan att bryta banken.

Förstår typer av livförsäkringar som finns innan du gör ett beslut om att köpa. De flesta försäkringar fokus på Sikt Liv eller under Hela Livet och känna den skillnaden är viktig. Ha i åtanke att med båda dessa typer av politik, de kan anpassas till dina specifika behov och situationer. Gör dina läxor.

Se till att du förstår alla undantag, inneslutningar, och villkor som är inblandade i ditt avtal innan du skriver på den streckade linjen. Poster som icke-betalning för redan befintliga sjukdomar, ingen täckning om du skulle göra en aktivitet som anses vara farliga och annat undantag är mycket vanliga. Läs det finstilta och förstå fullt ut vad du betalar för.

Undvik försäkringar kallas “garanterat frågan” om du inte har något annat val. Denna typ av politik är inriktad på enskilda personer som har diagnostiserats med en allvarlig, pre-existerande medicinska tillstånd. En bra sak med denna försäkring är att du behöver inte att ha en läkarundersökning för att få det. På grund av detta faktum är att du också kommer att hitta dig själv att betala högre premier. Den täckning du får också kommer att vara mer begränsad.

Kostnaden för en livförsäkring kommer delvis att bero på en läkarundersökning som du tar. Det finns dock inget som hindrar dig från att få en medicinsk kontroll innan shopping för en politik. Du bör definitivt göra så för att se om det finns några oväntade problem som du kan lösa innan du får livförsäkring. Försök också att komma i bättre form för att tentamen!

Du kan behöva ändra din livförsäkring om du har ändrat ditt yrke. Försäkringar är avsedda att hjälpa din familj när du går bort. De tar hänsyn till hur mycket pengar du tjänar per år, men om du inte rapportera en förändring, det kan vara baserad på din gamla inkomst. Om du gör $30.000 fler per år som skulle kunna göra en stor skillnad i den mängd pengar som din familj får.

Tycker om att få en livförsäkring. Det kommer att ge dig den högsta täckningen för minst summa pengar. Medan det finns inget att spara med denna typ av plan, du kan bara investera besparingar på dina egna och tjäna mer än du skulle ha med försäkringsbolaget spara det.

Innan vi går in på en läkarundersökning för ditt liv försäkring, bör du försöka att fasta i minst 8 timmar. Detta kommer att ge läkarna en korrekt behandling av ditt blod kemi så att det inte är någon mix-ups. En felaktig behandling kan kosta dig stora på ditt premium-betalningar.

Se till att du betalar din premie livförsäkring betalningar i tid. Medan de flesta företag tillåter en grace period ” för sena betalningar, konsekvent sena betalningar kan minska din tillgängliga likvida medel värde eller resultera i att den politiska avbokning. Beroende på din ålder och hälsa, att få en policy återupptas eller att hitta en ny man kan bli mycket dyrare än din ursprungliga politik.

När man förbereder för en livförsäkring läkarundersökning, se till att följa alla instruktioner noggrant. Samtidigt, dricka mycket vatten dagen innan tentan och att vara försiktig med vilken mat du äter. Med dessa två åtgärder kan påverka blod-panelen resultat och hjälpa dig att få en bättre klassificering på livförsäkring betyg.

Livförsäkring är en riktigt bra investering för dig och din familjs framtid, och kan vara en mycket intelligent köp. Förhoppningsvis denna artikel har gett dig den information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut när du väljer en livförsäkring paket. Håll dessa tips i åtanke att se till att din livförsäkring är en bra investering.