Svampinfektion Penis

Blogga Som Ett Proffs: Tips Och Trick För att Använda WordPress

Vill du ha din egen blogg? Du kanske har en blogg på WordPress, men tycker inte om hur det fungerar. Du kan öka intresset för din webbplats till tittarna. Använd följande tips för att använda WordPress för att göra en mer dynamisk blogg.

Om du gör en WordPress blogg för professionell eller sökmotoroptimering purporses, låt inte WordPress faktiskt vara värd för din blogg. Sätt din blogg på en annan värd och sedan bara använda WordPress ansökan där. Bloggar på WordPress’ webbplats är ibland bort för att vara för kommersiell eller anses vara skräppost i innehållet.

Betala uppmärksamhet till din sidfot. Längst ner på sidan inte bara vara ett slöseri med utrymme. Istället satte i en viktig länk eller arbeta i ett par ord om vem du är och vad du gör. Du kan även använda sidfoten för att berätta för besökare lite mer om själva webbplatsen.

Låt inte ditt tema blir inaktuella. Det första du bör göra om du märker en minskning i trafik in och se när du senast ändrade ditt tema. När din webbplats växer och förändras, tema bör liksom. Se till att det återspeglar ditt varumärke, och du bör se en ökning i trafik.

Skapa en delen endast medlemmar på din webbplats för att göra det mer exklusivt att de människor som besöker din webbplats på en daglig basis. Detta kommer att ge dem möjlighet att aktivt engagera sig i diskussioner med andra medlemmar som har samma nivå av intensitet. Detta kommer att utveckla ett starkt band mellan dina bästa besökare.

Om du inte diktera annorlunda, dina inlägg är alltid dyker upp i en kronologisk ordning. För att ordna saker, datum kommer att behöva ändras. Öppna en post som du vill ska visas på den översta och ändra datumet i det övre högra hörnet. Ändra datumet genom att klicka på den, och se till att spara posten i rätt ordning.

Kom ihåg att göra bra användning av den nedre delen på den nedre delen av din WordPress blogg sidor. I detta område kan innehålla ytterligare information om dig själv och/eller din upphovsrätt. Du kan också lägga till en länk till en annan sida om du vill. Olika teman för att ge dig mer användning av detta område, så välj dina teman noggrant för att maximera värdet på din sida sidfot.

Skriv en personlig hälsning nära toppen av din blogg. Det kan vara mer personliga för din besökare, eftersom du kan skapa ett meddelande baserat på hur de skulle kunna hitta din blogg. Komma åt det här alternativet använder WordPress Greet Box plugin som hjälper till att göra dina besökare att uppleva mindre opersonlig.

Vet att du kan skriva inlägg och skicka dem i framtiden via WordPress. Allt du behöver göra är att ändra posten från “Publicera Direkt” till en viss dag och tid i framtiden. Detta gör att du kan skriva inlägg och få dem att ställa upp för att gå ut även när du är på semester!

Du bör inte välja ett användarnamn som “admin”. Ord som “admin” eller “administratör” – ofta locka skadliga robotar som söker brott mot säkerheten. Detta utgör ett reellt hot mot säkerheten. Gå till din “user” – sidan och radera allt som har att göra med användarnamn som innehåller “administratör” eller “admin”. Använd ett annorlunda och unikt användarnamn.

Glöm inte Facebook. Besökare till din webbplats ska kunna lämna kommentarer eller registrera med din webbplats via sina Facebook-konto. Det finns plugins som hjälper dig att få saker och ting att rulla på din sida, och att de är enkla att ladda ner och använda. Eftersom så många människor finns på Facebook, är det viktigt att se till att din sida innehåller sociala medier webbplats på något sätt.

Ta dig tid att logga ut från din webbplats varje gång på ett tag. Gå tillbaka och titta på det som en besökare. Om du gör det kan du se något som du saknar när du är inloggad som administratör. Detta steg kommer inte att ta mycket lång tid, men det bör ställa dig till mods att allt fungerar som det ska vara.

Se till WordPress du använder på webbplatsen är alltid den uppdaterade versionen. Med varje uppdatering, nya säkerhetsuppdateringar rullas ut. Äldre versioner kan göra dig sårbar för skadlig kod. Se alltid till att installera uppdateringarna som tillhandahålls av WordPress för att hålla din webbplats säker.

Optimera din bild storlek innan du laddar upp dem till din WordPress-medier bibliotek. Bilder bör inte vara mer än 10 till 15 kb i storlek. En hemsida är ingen plats för en flera megabyte stora och medelstora bilden. Det kommer att sakta ner din webbplats, vilket kan orsaka några besökare bara för att surfa på andra platser. Ta några få minuter det tar att förminska bilden.

Skilja utseendet på din WordPress blogg. Det kan vara frestande att bara rulla med standard WordPress teman, men du ser ut som många andra bloggar där ute. Överväga ett par andra teman. Även installera dem så att du kan förhandsgranska dem med din nuvarande produktion av innehåll. Det kan göra hela skillnaden till publikens engagemang.

Inte manuellt godkänna varje kommentar. Prova att använda Akismet för denna. Du kommer att få e-post när det finns en kommentar, men du bör avmarkera manuellt godkännande så att författarna får att posta kommentarer utan dröjsmål. Du kommer att slösa bort en stor del av tiden om du godkänna alla kommentarer som skickas in till din webbplats.

Det tar en mängd olika element för att skapa en framgångsrik blogg. Att skapa en överlägsen blogg tar rätt know-how. Förhoppningsvis har du lärt dig några saker från denna artikel. Nu används denna kunskap för att dra fler människor till din webbplats.