Svårt Att Få Stånd

Få Bättre Kredit med Hjälp av Dessa Enkla Tips

Reparera din kredit är en hel del som att reparera en trasig relation. Det krävs ansträngning och viktigast av allt; tid. Använd tipsen nedan för att komma igång med att fixa ditt trasiga kredit. Om du bor på toppen av det för att gå framåt, du kommer att ha en positiv rapport i god tid.

Be någon nära dig om de kan göra dig till en auktoriserad användare att en av deras konton. Se till att det är ett konto med en låg balans i förhållande till sin gräns, en perfekt historia av betalningar och det borde ha varit öppna för minst ett par år. Som en auktoriserad användare, historien om detta kort kommer att bli en del av din kredit historia.

Använder internetbanken för att automatiskt skicka betalningar till fordringsägare varje månad. Om du försöker att reparera din kredit, uteblivna betalningar kommer att undergräva dina ansträngningar. När du har ställt in en automatisk utbetalning schema, är att se till att alla betalningar betalas i tid. De flesta banker kan göra detta för dig på ett par klick, men om ni inte, det finns programvara som du kan installera för att göra det själv.

Genom att betala av dina räkningar och skulder regelbundet, behöver du inte att möta den stress av telefonsamtal från samlare. Om du inte betalar din fordringsägare, kommer de att sälja din skuld till en annan samling byrå förrän du betala någon. För att undvika att bli trakasserad, ställa upp en betalningsplan med din ursprungliga borgenären.

Om du har extremt dålig kredit, kan överväga att gå till en kredit rådgivare. Även om du är på en stram budget, kan detta vara en mycket bra investering. En kredit rådgivare kommer att förklara för dig hur du kan förbättra din kredit värdering eller hur att betala av din skuld på ett så effektivt sätt som möjligt.

Om du arbetar varje dag, men aldrig verkar ha några pengar, bör du ta reda på hur mycket du spenderar och på vad. Genom att hålla en daglig lista på allt du spenderar dina surt förvärvade pengar på, du kommer att kunna skära ner eller göra sig av med de utgifter som inte behövs. Du kommer att kunna upprätta en realistisk plan för hur mycket pengar du behöver för en månad och du kan använda resten till att betala av andra skulder eller bara spara pengar, valet är ditt.

Ett viktigt tips att tänka på när man arbetar med att reparera din kredit är att vara säker på att du bara köper saker som du BEHÖVER. Detta är oerhört viktigt eftersom det är mycket lätt att köpa saker som antingen får oss att känna oss bekväma eller bättre om oss själva. Omvärdera din situation och fråga dig själv innan varje köp om det kommer att hjälpa dig att nå dina mål.

Efter konkurs, se över din kredit rapport för att vara säker på att konkursen ser ut som det ska. Se till att de saker som finns på det som var täckt med en konkurs är korrekt noterat. Du vill att framtida borgenärer att veta att dessa linjer kredit är inte längre din skuld.

Låt Better Business Bureau vara din guide när du söker efter kredit reparation företag. Lyckligtvis, många människor har lämnat in klagomål mot företag som tar ut avgifter för tjänster som de inte kan göra. Om ett företag erbjuder eller löften verkar för bra för att vara sant, akta dig för sina tjänster. Ringa BBB innan du committ till något som inte är värt besväret.

Om du har kreditkort, måste du se till att du gör din månatliga betalningar i tid. Även om du inte har råd att betala dem, du behöver för att minst göra månatliga betalningar. Detta kommer att visa att du är en ansvarsfull låntagaren och kommer att hålla dig från att benämns risk.

När man försöker att reparera din kredit via en online-tjänst, se till att uppmärksamma avgifter. Det är en bra idé för dig att stick med webbplatser som har avgifter tydligt anges så att det inte finns några överraskningar som kan skada din kredit längre. De bästa platserna är de som tillåter pay-as-you-go-och månadsavgifter. Du bör även ha möjlighet att avbryta när som helst.

Om man inte vet vad man ska göra för att reparera sin kredit de bör tala med en konsult eller vän som är välutbildade när det gäller kredit om de inte vill behöva betala för en konsult. Den resulterande råd kan ofta vara precis vad man behöver för att reparera sin kredit.

Det är viktigt att noga granska din månatliga kreditkort kontoutdrag. Om du upptäcker några förseningsavgifter, genast kontakta ditt kreditkortsföretag. Detta kan spara dig från att ha sena betalningar redovisas till kreditupplysningsföretag.

Du har att hålla dig från att låta dåliga krediter få ner dig. Det behöver inte förbli så för evigt, och eftersom denna artikel har visat, det finns massor av praktiska och enkla saker du kan göra för att få din kredit att gå i rätt riktning.