Tjockare Penis

Grunderna Av att Ta Hand om En Katt

Katter är ett av de djur som du kommer att vilja att träna inomhus för det mesta. Detta innebär att skydda dina viktiga värdesaker och flytta breakables till topp-hyllan innan de anländer. Det finns flera olika metoder visat sig ha bra resultat, men det är ett val kvar upp till den intuition av ägaren.

Om du har en hankatt, är det viktigt att ha honom kastrerad innan han går in i värmen. När manliga katter börjar mogna, de kommer att börja med att spraya runt huset. Det luktar ammoniak och är svåra att få bort. Med din hankatt kastrerad kan hjälpa till att förhindra detta från att hända.

Din katt kanske inte kommit igång när du kallar, men de flesta katter njuta av att mysa på deras villkor och tid. Katter älskar att ha sina huvuden och ryggar husdjur. Inte alla katter som deras magar gnuggade så var försiktig. Tillbringa kvalitet tid med din katt kommer att göra bestående minnen att se tillbaka på en dag.

När du tar din katt var som helst, använd en kattbur. Oavsett hur mild din katt, den kan bli rädd. Om detta händer, kan det bult mindre och snabbt förlorade, skadade eller dödade. Hos veterinären kontor, din katt kommer att vara säker från det oförutsägbara djur om du använder en pet carrier.

Avstå från att ge din katt mat som är bortskämda. Detta kan leda till matsmältningsbesvär och matförgiftning, som kan kosta dig en resa till veterinären. Köp alltid din mat med färska råvaror från butiken och vara noga med att kontrollera utgångsdatum innan du foder till din katt.

Älskar du din katt, men lider av allergier? Om att ge upp din katt-vän är inte något som du kan göra, prova dessa saker först. Bli av med så mycket mattor som möjligt eftersom dina katter mjäll fastnar i det. Du kan också inte låta din katt i ditt sovrum. Detta kommer att få leva med din katt lättare för din allergier.

Allvarligt trodde att kastrering eller kastrering av din katt. Din veterinär kan ge dig fördelar och nackdelar med båda, men om du planerar att hålla din katt under en längre tid bör du överväga denna operation. Katt överbefolkning är ett reellt problem, och du kan göra din del.

Förstår att du lämnar en liten kattunge tillsammans med små barn kan vara farligt för båda. Detta gäller särskilt om ditt barn är mindre än fem år gamla. Mognad är inte där när det kommer till ditt barn. När dina barn, kommer du att inse när de är i stånd att ta itu med ett pet.

Du bör tala med andra djurägare om du har problem med din. Råd från andra människor kan vara mycket fördelaktigt för dig. Det finns många online-katt forum som du kan besöka och ställa några frågor. Om det behövs, du kan behöva ringa din veterinär.

Om du märker att din katt inte använder kattlådan så mycket som vanligt, du bör gå och ta dem till en veterinär direkt. Det finns flera hälsoproblem som kan orsaka katten att sluta använda rutan. Dessa frågor är bland annat problem med urinblåsan, förstoppning och diarré.

Det finns en hel del katter som är överviktiga. En överviktig katt kan sluta utveckla hälsoproblem som artrit eller diabetes. Om din katt skulle förlora en pund eller två försök att skära ned sin mat lite vid varje utfodring. Du kan också köpa vissa leksaker och uppmuntra din katt till lek och motion.

Om det är en plats där din katt gillar att använda badrummet andra än kattlådan, det är ett enkelt sätt att ta itu med detta. Det finns spray framtagen för att vara mycket stötande för katter. Om du tillämpar denna spray i dessa områden, katten kommer att hålla sig borta från det.

Katter har en kuslig förmåga att alltid hitta sin väg hem. Om du flyttar till ett nytt hem, hålla din katt inne i ungefär en månad. Detta kommer att hjälpa din katt att bekanta sig med dofter av din nya plats. Om du låter din katt ut för tidigt, de kan gå hem till fel hus.

Aldrig anta att ett staket kommer att hålla din katt från att lämna din gård. Om stängslet är speciellt utformad för att hålla katterna från att fly, det är säkert att säga att din katt kommer att hitta en väg ut. Kom också ihåg att ditt staket måste kunna hålla andra djur från att gå in på din bakgård och skada ditt husdjur.

Du kommer säkert att göra rätt val när du tränar din katt och kommer aldrig att tvingas att ta itu med en missköter katt riva dina möbler isär. Glöm inte att låta din kattungar utanför gånger eftersom de är djur och älskar solljus. Regelbundna aktiviteter för att hålla husdjur friska och underhöll.