Världens Längsta Penis

Jäst-Infektion? Använd Dessa Beprövade Tips

Kvinnor över hela världen att ta itu med jäst infektioner vid ett tillfälle i sitt liv eller i en annan. Även om det kanske inte är det lättaste ämnet att prata om och adress, det är mycket viktigt att du får ett grepp om din situation så att du inte kommer att leva med smärta. Läs vidare och lär dig hur du kan behandla din jäst infektioner.

Gå på en speciell diet för att stoppa återkommande jäst infektioner. Många tycker att eliminera socker ur sin kost och att minska korn som de konsumerar för att vara till nytta för att sätta stopp för en jäst infektion. Ge dessa kost överväganden ett försök och de kan hjälpa dig att aldrig har en jäst infektion igen.

En gammaldags, men effektiv jäst infektion behandling är apple cider ättika. Sprida lite äppelcidervinäger längs den infekterade områden, men se till att späda ut det med lite vatten. Denna vinäger är mycket koncentrerad, så det är lämpligt att späda ut det. Om du börjar klia, lägga till lite vitlök till blandningen för att lindra klådan.

Att vara medveten om effekten av p-piller. De inte bara hjälpa till att förhindra graviditet, men p-piller innehåller vanligtvis östrogen. Ta östrogen på detta sätt kan orsaka fluktuationer i slidans naturliga balans. När detta inträffar, miljö för jäst tillväxt kan skapas. Om infektioner är vanliga för dig, rådgör med din läkare om alternativ som kan hjälpa.

Om du är benägna att täta jäst infektioner, bör du överväga att ta ett kosttillskott som innehåller mer nyttiga bakterier. Dessa bakterier balans din kropp bra och dåliga mikroorganismer. De är ofta kallas prebiotika och probiotika i butikerna. Be professionell på hälsokostaffär som de rekommenderar för att balansera era kroppar mikrobiella system.

Att vara på jakt efter några repor. Även små perforeringar av den vaginala hud kan orsaka en risk för en jäst infektion. Sexuell aktivitet och tamponger kan vara orsaken till dessa typer av skrubbsår. Var försiktig med båda. Om jäst infektioner påverkar dig ofta, avstå från grov sexuell aktivitet.

En jäst infektion kan överföras från person till person. Om du utvecklar en jäst infektion, vänta med att ha sex i minst en vecka eller så efter infektionen har klarats upp. Inte kyssa någon om du arbetar med en oral svampinfektion.

Inte bara anta att du har en jäst infektioner, gå till din läkare och få honom eller henne att diagnostisera den. Andra infektioner, såsom bakteriell vaginos, har liknande symptom som jäst infektioner göra. Det är viktigt att du tar reda på vilka du har, som behandling för jäst infektioner skiljer sig från andra förhållanden.

Du kan förebygga jäst infektioner genom att förbättra din hygien. Tvätta slidan med en speciell tvål: välj en produkt med ett neutralt PH-värde om möjligt och douche en gång i veckan. Använd munskölj och tandtråd för att bli av med bakterierna i munnen. Använd en ren handduk för att torka efter duschen.

Antibiotika kan orsaka svampinfektioner. Medan antibiotika är mycket fördelaktigt och även livräddande, kan de dödar nyttiga bakterier i underlivet. Resultatet är ibland en besvärlig svampinfektion. Överväga att tala med din läkare för att minska mängden tid du är på antibiotika om det är möjligt och minska risken för att drabbas av en svampinfektion.

Ett bra tips för att hjälpa till att förebygga jäst infektioner uppstår är att hålla din dusch och/eller bad kortare och med varmt vatten istället för varmt. Jäst organismer som trivs i varmare, fuktigare miljöer så en lång varm dusch kan kraftigt öka chanserna att du kommer att sluta utveckla en svampinfektion.

När du bada, se till att du ta av dig din våtdräkt så snart som möjligt. Lämnar våtdräkt på kommer att göra dig mer mottaglig för infektioner jäst. Jäst trivs i fuktiga varma områden, så gör ditt bästa för att se till att de har ingen möjlighet att växa mer.

Hantera jäst infektioner kan bokstavligen vara en smärta, men om du tar dig tid att utbilda dig själv om ämnet, du kan skapa den bästa behandlingen plan för dig själv. Genomföra de tips som nämns i denna artikel och vidta åtgärder för att lindra symptomen av din svampinfektion i dag.