Xtrasize Biverkningar

VVS-göra Och inte Göra För Den Genomsnittliga Personen.

VVS är ett ämne som en hel del människor vill veta om, men de vet inte om att få lite råd. Tack och lov för dig, den här artikeln är full av bra riktlinjer för att hjälpa dig. Om detta låter som något du är intresserad av så ska du fortsätta läsa för att lära sig mer.

Om du vill behålla din luftkonditionering enhet körs effektivt, se till att du byter ut eller rengör luftfiltret en gång i månaden. Kontrollera instruktionsboken på a/c för anvisningar om hur du rengör filtret. Kör aldrig maskinen när filtret är borttaget och låt filtret torka innan reinstallling det.

Om du måste anlita någon som kan hjälpa dig med din VVS-system, se till att lära dig om alla de krav ditt staten har lagstiftat om licens och försäkring. Du behöver för att kunna fråga någon om du planerar att hyra om de uppfyller dessa krav innan du anlitar dem.

När din entreprenör kommer att fixa din enhet eller installera en ny, bör han gå runt i ditt hem och undersöka vad som händer med din nuvarande set-up. De bör titta efter hur mycket isolering du har, där windows är och vilken kvalitet de har och mycket mer.

Rengör fläkten blad och spolar före sommaren. Alltid stänga av strömmen till enheten för arbete utöver ytlig rengöring. Det är också viktigt att rensa utanför kondensor enhet från skräp som kanske fastnar inuti.

Låt dina vänner och familj vet om de rabatter som möjligt via ENERGY STAR. Det finns en hel del besparingar som kan fås här, så varför håller du denna goda nyheter för dig själv! Du kan spara dem som är närmast dig hundratals dollar under loppet av ett år.

Rengör din permanenta luftfilter eller byt ut engångsartiklar och kära varje enskild månad. Om du har valet, en elektrostatisk är det bästa alternativet på marknaden idag. Se till att stänga av enheten innan du byter filtret som det ska aldrig köras utan filter på plats.

I syfte att undvika att ha några problem med din luftkonditionering enhet, hålla alla vegetation minst två meter bort från utomhusenheten. Enheten bör vara tydlig i någon växtlighet på alla sidor och ovan. När du klipper gräsmattan, sträva gräset bort från a/c enheten. Detta kommer att hindra gräset komma in i a/c och göra det fel.

Be om referenser och se till att ringa dem också. Du arbetar med en hög biljett objekt här, så du vill göra din due diligence för att se till att du får det bästa för dina pengar. Be om referenser, men stannar inte där. Samtal varje referens för att kontrollera. En hel del folk fattar inte att viktigt sista steg.

Att spara pengar på din VVS-system, vrid luftkonditionering ner på natten, och låt ditt hem värma upp lite. För att hålla dig sval, använd en kylning vatten-fylld kudde för att kyla ner huvudet och i hela kroppen som följd. Detta i kombination med en fläkt kommer att hålla dig från överhettning samtidigt som du sparar på dina elräkningar.

Om du har ett fönster med air conditioner utan en timer, använda ett vanligt uttag timer för att styra när den är på eller av. Dessa är samma som du använder för holiday lights, så allt du behöver göra är att ansluta din luftkonditionering i timern och ställ in det för att svalka av dig under dagen.

Låt inte ditt hem blir alldeles för varmt för att där det är farligt. Luftkonditioneringsapparater bara coola ner ett hem med 20 grader. Om ditt hem råkar komma nära 100 grader Fahrenheit, då kommer du bara att kunna någorlunda häftigt att runt 80. Detta är inte en säker och behaglig temperatur för dig att sova i.

Ibland luftkonditioneringsanläggningar kommer att isen. Det finns även enstaka fryser i dräneringsledningen, som ofta förväxlas för vvs-läckage. Om detta händer, vrid termostaten så det är fan bara mode, som kommer att stänga av kompressorn. Är det bäst att ringa ett proffs på att fixa denna fråga, även om övergången till fläkt inställning bör få isen att börja smälta.

Få en beräkning innan de accepterar att få något arbete gjort på din VVS-enhet. Detta kommer att hjälpa dig att hålla dig från att bli överraskad med en faktura i slutet. Alla seriösa tekniker ska kunna titta på din enhet, fastställa problem och ge dig en uppskattning om hur mycket det kommer att kosta att fixa det.

Se till att saker och ting inte blir för varmt eller kallt där termostaten är. Någon elektronik eller värmekällor som lampor eller tv-apparater i närheten kan lura termostat och tro att hemmet är varmare än det egentligen är. Detta betyder bara att det går din luftkonditionering längre än nödvändigt, att slösa energi och pengar.

Se till att testa om det förekommer läckage i kanaler om ditt system verkar ineffektivt. Den lokala energibolag kan ha möjlighet att göra detta till en kostnad som är lägre än vad en entreprenör skulle ta betalt av dig. När du reparera läckor, kommer du att se att de tester som betalat för sig själva.

Om ditt hem blir varmt på sommaren och du vill använda din luftkonditionering mindre ofta, överväga ett plåttak. Det reflekterar värmen tillbaka rätt upp i skyn, vilket gör att ditt hem för att få lite värme på soliga dagar. Eftersom metall tak är permanent, du kommer att spara på reparation och ersättning av kostnader också.

När du bestämmer vilken storlek med en luftkonditionering som är rätt för dig, kommer du behöver för att mäta hur mycket det kommer att svalna. Typiskt, 20 Btu krävs per kvadratmeter. Om du har en massa rum för att hålla dig sval, få sina ytor tillsammans.

VVS är inte svårt att arbeta med när du vet vad det handlar om. Förhoppningsvis denna guide gav dig de tips du behöver för att komma vidare med allt detta. Det är en stor sak att arbeta på noggrant, eftersom det kan spara dig pengar och samtidigt betala av på andra sätt.