Xtrasize Bluff

Du Kan Leva utan Allergi Obehag

Ständiga nysningar i allmänheten kan leda till att du får arga blickar från folk runt omkring dig, eftersom de tror att du kommer att göra dem sjuka. Men de inser inte att du är nysningar, på grund av allergier, vilket inte är smittsam! Lär dig att hantera dina symtom genom att läsa tipsen i den här artikeln.

Om din allergi lagen upp i sommar, det är viktigt att du håller ditt luftkonditioneringssystem ren. Luftkonditionering hålla en massa damm och mögel, och om du inte rengöra dem, dina allergier bara kommer att bli värre. Dessutom, försök att inte sova bredvid en luftkonditioneringen, eftersom denna kan även göra din allergi förvärrats.

Du borde verkligen inte vara att delta i trädgårdsarbete om du har allergier. Oavsett hur mycket det är som krävs, eller så kan du njuta av det. Klippa gräset, kratta och rensa utsätter du till en ton av allergener. Handel av dessa uppgifter med en annan familjemedlem, en rumskompis eller vän som kan hjälpa dig att undvika att arbeta för mycket på gården.

Även när människor försöker att undvika de saker som orsakar allergiska reaktioner, de kan inte vara medvetna om förhållanden i sin omgivning som kan förvärra deras symtom. Rökning, sprayer, luftföroreningar, rök, och luftfuktighet kan orsaka ökar i symtom för människor som lider av allergier och bör övervakas.

Att behandla din allergiska symptom för första gången med antihistamin är receptbelagda eller över disk är bäst att närma sig försiktigt. Många av dessa produkter är kända för att orsaka svår sömnighet; det finns inget sätt att avgöra hur din kropp kommer att reagera. Med detta i åtanke, bör du ta första dosen på hemmet för att undvika säkerhet missöden eller funktionshinder.

Titta på tid, om du har säsongsbunden allergi. Undvik att gå utomhus när pollen räknar upp. Detta är vanligtvis mellan 5 A. M. och 10 A. M. Om du inte har något annat val än att gå ut under dessa timmar, inte utföra ansträngande aktivitet och stanna inte ute för länge.

Gå ett varv runt kvarteret kan göra dig känna underbara och levande, men pollen och sporer i luften snabbt kan förstöra upplevelsen. Detta är särskilt sant om du redan är trött eller inte finns tid att återhämta sig från en sjukdom. Som svar på dessa villkor ditt immunförsvar är nedsatt, vilket gör att du är långt mer sannolikt att uppleva en allvarlig allergisk reaktion på allergener.

Om du har en farlig allergi mot bin, vissa livsmedel eller växter, prova att hålla ett utbud av antihistamin i väskan eller bilen. I händelse av att du är långt borta från medicinsk hjälp och utsätts för ett allergen som kan orsaka en allvarlig reaktion, kommer du att vara väl beväpnade. Du kommer att vara redo att stoppa eventuella problem som kan vara farligt eller orsaka allvarliga andningsproblem.

Se till att hålla allergi åtgärder med dig hela tiden. Olika områden har alla typer av växter och pollen du får inte användas till och som kan utlösa dina allergier. Om du har haft allvarliga allergiska reaktioner, kanske du vill bära en Epi-pen. Detta är en snabb bild av adrenalin som kan waylay många allergi attacker.

Om du är allergisk mot vissa typer av insektsstick, kanske du vill rådgöra med en allergolog, som kan hjälpa till med ett förfarande som kallas hyposensibilisering. Under loppet av cirka tre månader, allergolog kommer att injicera en liten mängd gift under huden, tills kroppen kan tolerera och kampen mot eventuella framtida svider.

Om du lider av allergier som orsakas av livsmedel, sällskapsdjur ilska, pollen eller bistick, att leva med allergier kan vara tufft. Undvika triggers är ett alternativ för vissa människor, men andra kan inte hjälpa men andas in partiklar som kan orsaka symtom. Kom ihåg tipsen i denna artikel så att du kan sluta lider idag!