Xtrasize Fungerar Det

Tips som Kommer Att Göra att träna Din Hund Mycket Lättare

Om du har problem med att försöka träna din lilla hund, kanske du behöver lite hjälp. Denna webbplats är utformad för att hjälpa dig att bli framgångsrik i att få din lilla vän under kontroll. Det finns massor av tips som anges här, som alla är utrustade för att hjälpa dig att få en förståelse för hur man tränar en hund.

Vid utfodring av din hund, alltid förväntar sig hunden att vara i ett lugnt tillstånd och redo att äta. Hyper aktivitet vid matdags kommer inte att tillåta husdjur till korrekt adress utfodring ritualer. Skapa en ritual för en lugn djur som sitter och väntar tålmodigt på att du ska ge mat. Efter detta beteende lärs ut, din hund kommer förmodligen att börja att sitta tålmodigt medan du förbereder maten.

Går din hund innebär att leda din hund. Din roll i den här situationen är att leda flocken, därför att ditt husdjur ska vara förväntat att gå ett halvt steg bakom. Du kommer att ingjuta förtroende i ditt husdjur när de vet att du leder flocken och beslut. De kommer att vara mindre benägna att försöka köra eller bli distraherad när du går.

Ta allt som dina vänner och familjemedlemmar säga om din utbildning med en nypa salt. Alla kommer att ha sina egna åsikter om hur du ska hjälpa ditt husdjur lära sig att följa anvisningar. Ignorera de flesta av det och gör vad du känner är bäst för dig och ditt husdjur.

Det bästa sättet att lådan träna en vuxen hund är att låta hunden för att utbilda sig. Placera lådan i ett tyst rum med en skön filt och en favorit leksak inne och lämna hunden ensam i rummet med lådan. Det här sättet hunden lär sig att lådan inte är något att vara rädd för.

När man ger en hund en loppa badkar, börja i nacken och jobba mot svansen. För att förhindra loppor från att komma in din hundens ögon, öron eller näsa, börja badkar genom att skapa en barriär av våt, tvål och päls runt hundens hals. Du får arbeta din väg ner, loppor har inget annat val än att bege sig till svans, och oundvikligen, deras död genom drunkning.

Konsekvens är viktig när man tränar en hund. Alla som arbetar med din hund bör använda samma kommandon, liksom samma tekniker. Hundar lär sig bättre och snabbare om de har en uppsättning kommandon som de måste följa.

Om du hälla för mycket information och utbildning till din valp, det ska faktiskt vara kontraproduktivt. Valpar kan bara hantera små mängder av träning, så det är bäst att hålla utbildning för kort men intensiv tid. Om du försöker att göra för mycket för snabbt, han kommer att förknippas det som en negativ erfarenhet och kommer att stå emot i framtiden.

Se till att din hund är van vid att vara hanteras, inklusive dess mun och fötter. Hundar behöver deras tänder borstas regelbundet, och när de används till rutin att det är mycket mindre av en kamp. Det är också lättare för veterinären att undersöka dem när det behövs. Tånaglar skall vara klippta varje månad eller så, och processen är mindre traumatisk för hundar vana vid att ha sina fötter hanteras.

Ge inte upp när du tränar din hund. Utan förstärkning, din hund kommer att återgå till sitt gamla beteende. Din hund kräver mat, husrum, sällskap, och instruktioner från dig varje dag, hela er relation.

Träning för hundar bör hålla sig kort. Längre än femton minuter tränat din hund kommer att uttömma sin förmåga att koncentrera sig och leda till frustration. Efter varje session, bör du spela med din hund, belöna och beröm den.

Ivriga hundar kan ha nytta av att ha musik som spelas när du lämnar den. Klassisk musik har visat sig vara lugnande för en mängd olika arter, och hundar är inget undantag. Lugn, lugn klassisk musik spelas på en fyllig volym kan vara en fördel för din hund och hålla huset från att vara tyst medan du är borta.

Har din hund hoppa upp på dig? Helt enkelt vända ryggen till din hund i ett par sekunder när hon hoppar upp. De flesta hundar lär sig snabbt att hoppa upp gör du ignorera dem, men när de alla fyra fötterna på golvet, då du betalar uppmärksamhet till dem.

Se till att du inte av misstag belöna en hund för dåligt beteende. Till exempel, om du låter din hund in på gården när han skäller, du belöna honom genom att låta honom utanför för att göra något du hellre vill det gjorde han inte. Istället se bara till att låta hunden utanför när han tyst väntar vid dörren, förstärka bra beteende.

Om du vill att din hund skall utbildas till din standard, det är upp till dig att lägga kraft på att se de resultat du vill ha. Du ska absolut älskar ditt djur, och de kommer att vara utbildad i sin tur och som älskar dig tillbaka. Om du älskar dem, kommer de att känna samband och utbildning kommer att bli mycket enklare.

Låt din valp att interagera med andra hundar. Valpar tas ofta bort från sina syskon när de är ganska unga, innan de har haft chansen att lära sig att på ett naturligt sätt samverka med andra hundar. Majoriteten av vad en hund ursprungligen lär sig är genom sina familjemedlemmar. När din valp har alla lämpliga skott, gör det möjligt för honom att umgås med andra hundar.

Hålla din hunds årliga in-upp möten. Utbildning problem kan ibland vara relaterade till hälsoproblem. En hund som är mycket skickliga på att dölja smärta. Många gånger är det enda tecknet på att ett hälsoproblem finns är beteendemässiga förändringar. Till exempel, aggression kan orsakas av smärta och en plötslig ökning i bathrooming olyckor kan vara ett tecken på en UVI.

Utbildning alla djur som kan vara mycket svårt om du inte vet vad du gör. Hundar är särskilt stökig och jobbig, vilket gör dem ännu svårare att träna. Förhoppningsvis kommer tips på denna webbplats har hjälpt dig att få en bättre förståelse för hur du kan få din hund under kontroll, idag.