Xtrasize Resultat

Enkla Råd Om Hur man kan Övervinna Diabetes Lätt

Diabetes är en allvarlig sjukdom. Dock, när väl diagnosen, du behöver inte låta det påverka hur du lever ditt liv. Diabetes kan hållas i – kontrollera genom att helt enkelt övervaka dina måltider, motion och livsstil. Denna artikel har tips på hur man ska leva det liv du vill utan att låta diabetes komma i vägen.

För att gå bus eller godis, eller inte gå? Det är en mycket svår fråga för den förälder som för en Diabetiker barn. Faktum är att ditt barn aldrig kommer att äta alla som godis, annars kommer de att falla in i en koma. Varför inte istället ha en fest i ditt hus för alla barn i din närhet?

Grönt te är ett utmärkt verktyg för Diabetiker som försöker att gå ner i vikt. Studier visar att det hjälper ditt hjärta att hålla sig frisk, och det är så god att du inte vill lägga till någon form av sötningsmedel. Du kan också använda pulveriserad matcha i matlagning, och det är bra med kakao!

Om du har diabetes och dessutom råkar ha en söt tand, så misströsta inte. Många av godis och godsaker som du gillar så mycket har sockerfria alternativ på marknaden. Detta gör att du kan tillfredsställa din hunger utan att ge avkall på eller sätter din hälsa i stor risk.

Se till att besöka läkare om du har någon av de riskfaktorer som arbetar med att få diabetes. Boka en tid så snart som möjligt om du är överviktig, över 45 års ålder, har en mycket inaktiv livsstil, eller om du har familj med diabetes. Ju tidigare du får testas, desto bättre chanser har du i att fånga sjukdom tidigt.

För att se till att ditt blodsocker inte spik eller sjunka utan att du inser det, kontrollera ditt blodsocker regelbundet och log resultaten. Det är väldigt vanligt för människor att uppleva dramatiska förändringar i sitt blodsocker med initiala symtom. Noggrant spåra dina nivåer kommer att hjälpa dig att undvika allvarliga hälsoproblem som njursvikt eller stroke.

Många människor tror att diabetiker måste undvika alla sötsaker, men detta är inte nödvändigtvis sant. När du planerar en söt dessert eller mellanmål, se bara till att det ingår i en hälsosam måltid eller med motion. Din läkare kan hjälpa dig med tips för att hjälpa dig att inkludera desserter och snacks i din kost.

När du köper din Diabetes mediciner, fråga så mycket som möjligt på en gång. Den avgift som läggs till när den farmaceut som expedierar recept är desamma oavsett om du köper 30 dagar eller 90. Därför att sprida ut kostnaden över flera dagar kommer också att minska per dos kostnaden av din läkemedel.

Även om du inte känner några symtom, är det viktigt att du kontrollera dina blodsocker nivåer efter några timmar. Människor tror att eftersom de mår bra, deras socker nivåer har stabiliserats och detta är inte alltid sant. Det är tyst symtom som kan landa dig på sjukhuset.

Att upptäcka livsmedel som kan vara ett problem för dig, hålla koll på vad du äter i en stock vid sidan av ditt blodsocker. Efter ett tag kommer du att kunna märka den effekt som vissa livsmedel har på dig. Detta är ett mycket bättre sätt att upptäcka problematiska livsmedel än ett dieten, och kan också visa dig vilka livsmedel som gynnar din hälsa.

Vissa Diabetiker kan ha en förlust av känsel i sina fötter, så använd inte ditt för att kolla temperaturen på vatten som du planerar på att få in! Du kan orsaka stora skador genom att kliva in i en extremt varmt vatten och skållning eller bränna huden, så använd armbågen för att testa istället.

Papper och penna är ditt största vapen i kampen mot Diabetes. Du bör hålla koll på din träning via en logga, en kost dagbok för att se vad som orsakar att du blod-glukos spikar, blodtryck logga in, blood sugar läsa log, och när du tar dina mediciner och hur mycket du har tagit.

Få educated om ditt tillstånd. Ju mer information du har om diabetes, ju bättre du är utrustade för att hantera det. Genom att utbilda dig själv mer, du kan i sin tur utbilda andra, inklusive familjemedlemmar och vänner. De kan inte vara säker på hur att hantera diabetes och är inte säker om hur de kan hjälpa dig en dag.

Om du är en diabetiker som använder insulin för att kontrollera sin diabetes, se till att rotera insulin injektionsstället. Roterande webbplatsen hjälper till att se till att huden i ett område skärpa inte upp, vilket gör det svårare att ta injektionen. Rotera sidan varje gång du ge dig insulin.

Alkohol gör att kroppen har ett alltför högt intag av kolhydrater. Detta höjer blodsockret i kroppen och under en period ökar betydligt dina chanser att få typ 2-diabetes. Rutin alkoholkonsumtion på höga nivåer är allvarligt skadligt för din hälsa för många skäl, inklusive bidrar till diabetes.

Som anges i artikeln, diabetes kan hållas under kontroll med nära uppmärksamhet för din del. Se till att upprätthålla en hälsosam kost, och hålla koll på dina blodsocker nivåer. Diabetes kommer inte att negativt påverka ditt liv om du inte låter det. Med stöd från andra, att du kan leva ett underbart liv.